Descopera ilustratia lunii septembrie a campaniei „Frumusetea este in tine “

Campania ,,Frumusetea este in tine” continua. Toamna este anotimpul schimbarilor, este vremea noilor decizii si timpul perfect pentru a face planuri de viitor. Asuma-ti riscul de a fi fericit si profita de tot ceea ce iti ofera viata. Liliana Arnaut, ilustratoarea din spatele campaniei BottegaVerde.ro, cea care ne bucura luna de luna cu mesajele inspirationale, a desenat ilustratia lunii septembrie, care ne indeamna sa ne asumam riscuri pentru a ajunge la ceea ce ne face cu adevarat fericiti!

Filosofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”.

Pentru ca ne dorim sa implicam cat mai multa lume sa isi manifeste grija pentru natura, ne alaturam proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si te invitam sa ne ajuti sa sustinem impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.

Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania „Frumusetea este in tine” realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi una dintre cele doua variante (pentru a dona 5 sau 25 lei) si sa-ti alegi mesajul campaniei care doresti sa se regaseasca pe magnet, respectiv plasuta, inainte de finalizarea comezii. Donatia va fi adaugata in cosul tau Bottega Verde, iar tu nu trebuie decat sa plasezi comanda pentru realizarea donatiei. Comenzile nu pot contine exclusiv donatia.

Colectioneaza in fiecare luna mesajele motivationale, fie ca e vorba de magnet sau plasuta, iar noi te inscriem automat in tombola campaniei, unde poti castiga vouchere de cumparaturi in magazinul online Bottega Verde.

Frumusetea este in tine! Descopera  magia gestului de a oferi si frumusetea creativitatii redate de Liliana Arnaut. Alege intre magnetul sau plasuta inscriptionate cu mesajul campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *