Lucruri privite de jos in sus: Noutati de la BottegaVerde.ro

Acest articol a aparut prima data pe Lucruri privite de jos in sus.

Luna trecuta, mai exact pe 25 august am plasat o comanda pe BottegaVerde.ro si la cateva zile am primit coletul acasa prin curier rapid. Cumparaturi de la ei am mai facut cateva si de fiecare data am fost extrem de incantata de produsele luate. Gelurile de dus sunt preferatele mele, dar inca mai am vreo 5 si am zis sa-mi mai aleg si altceva ? De fiecare data m-am invartit pe langa parfumul Lei-Flower si acum mi-am facut curaj si l-am pus in cos alaturi de tratamentul 7 in 1 pentru unghii perfecte. La aceasta comanda am primit si cadou un sapun cu aroma de vanilie neagra, sotul iubeste aceasta aroma si este suuuuper incantat de sapun ( abia a terminat un gel de dus cu aroma neagra).

Apa de parfum Flower – Lei

Emotii extravagante, romantice, care spun povestea parfumului pentru Ea. Gadila simturile cu senzatii delicate, amestecate cu feminitate pura, trezeste emotii si scoate in evidenta stralucirea naturala a fiecarei femei. Un amestec floral, construit in jurul unei delicioase simfonii de violete, trandafiri si piersica imbatat in acorduri calde de lemn si mosc.

Pana acum nu mi-am cumparat un parfum fara sa-l miros. Am avut ceva emotii in privinta lui, dar ma bucur ca l-am ales. Este un parfum fin, incantator si care persista intreaga zi. Nu m-as fi gandit niciodata ca voi reusi sa comand un parfum numai dupa descrierea lui si mai ales sa-mi placa la nebunie. Parfumul vine intr-un ambalaj deosebit, o sticluta eleganta si moderna, accesorizata cu o floare roz la capac. Iubesc acest parfum si a devenit preferatul meu, de la primul puf.

Tratament 7 in 1 pentru unghii perfecte

De data aceasta am renuntat la lacurile de unghii colorate si am ales tratament 7 in 1 pentru unghii perfecte. Tratamentul 7 in 1 de la BottegaVerde este creat special pentru unghiile cu probleme. Cu ajutorul acestui tratament  unghiile vor arata perfect, fara urme, netede, lucioase si mult mai rezistente la exfoliere si despicare.

Tratamentul 7 in 1 poate fi folosit simplu pentru un efect natural sau ca si baza inaintea lacului de unghii colorat. Se aplica foarte usor si rapid multumita periei extra pentru o manichiura cu adevarat remarcabila.

Sapun cu aroma de vanilie neagra

Trebuie sa incercati acest sapun de infrumusetare si curatare, cu parfum senzual de vanilie neagra.

Sapunul cu aroma de vanilie neagra l-am primit cadou la comanda mea. V-am mai vorbit despre el si in alte postari cu produse BottegVerde, insa vreau sa va mai spun si acum ca este un sapun care curata bine, lasa pielea neteda, catifelata si parfumata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *