Ordinea CORECTA a aplicarii cosmeticelor: cum sa obtii un machiaj perfect!

Fiecare femeie are propriul sau ritual in ceea ce priveste rutina zilnica de make-up. Unele dintre noi preferam sa aplicam toate produsele pe care le avem in trusa de machiaj, altele, din contra, sa folosim cat mai putine cosmetice cu putinta. Insa, cel mai important lucru in reusita unui make-up impecabil il reprzinta ordinea aplicarii produselor. Daca vei respecta cativa pasi esentiali, cu siguranta, machiajul tau va arata perfect si va rezista mult mai mult.

Iata care este ordinea corecta a aplicarii cosmeticelor:

Crema hidratanta

Cel mai esential lucru inainte de a te apuca de machiajul propriu-zis, este aplicarea unei creme hidratante astfel incat pielea sa fie radianta si luminoasa. Foloseste Crema de fata hidratanta si nutritiva, 24 de ore, cu extract de Aloe Vera pentru a te bucura de o hidratare prelungita.

Baza de machiaj

Imediat dupa aplicrea cremei hidratante si inainte de a utiliza orice alt produs de machiaj foloseste intotdeauna o baza. Aceasta are rolul de a netezi pielea, de a astupa porii si de a conferi aderenta fondului de ten astfel incat, micile imperfectiuni sa fie invizibile. Alege o baza de machiaj cu textura usoara, precum Baza de machiaj iluminatoare cu ulei de sambure de piersica si vitamina E de la BottegaVerde.ro. Datorita proprietatilor uimitoare ale ingredientelor sale, aceasta baza de machiaj este chiea catre un make-up impecabil.

Fondul de ten

Urmeaza aplicarea nelipsitului fond de ten. Fiind disponibil in diverse variante: fond de ten lichid, fond de ten spuma, fond de ten stick, este important sa gasesti produsul perfect pielii tale. Acesta trebuie sa aiba un aspect natural, dar in acelasi timp, sa fie capabil de a-ti masca imperfectiunile. Incearca Fondul de ten waterproof cu extract de orhidee, violeta si flori de portelan, cu o textura fluida, luminoasa si cremoasa la atingere. Poti opta, de asemenea, si pentru varianta Stick cu factor de protectie solara 30 si proprietati anti-imbatranire. Aplicarea fondului  de ten cu buretele se va efectua atat pe fata, cat si pe gat si decolteu pentru o a uniformiza culoarea pielii. Daca te confrunti cu cearcane, ascunde-le printr-o aplicare de anticearcan ce le va astupa instantaneu.

Aplicarea fardului de pleaoape si a altor produse pentru ochi

In aceasta etapa, ochii sunt cei de care trebuie sa ne ocupam. Fard de pleoape, Creion dermatograf, Mascara, toate acestea pot fi folosite dupa aplicarea fondului de ten. Opteaza pentru nuante care iti scot in evidenta trasaturile tinand cont de culoarea ochilor si a parului. BottegaVerde.ro iti propune Paleta de farduri cu extract de iasomie si vitamina E avand 10 culori pentru toate nuantele de ten de la roz la negru auriu indraznet. Poti,mai apoi, sa apelezi la o aplicare de tus de ochi pentru o privire seducatoare.

Pudra

Pentru un finis perfect, urmeaza randului pudrei. Daca pana acum nu obisnuiai sa iti incarci tenul cu un astfel de produs, afla ca prin alegerea unei pudre calitative, machiajul tau va arata chiar mult mai bine, fara acel aspect „cakey”. Fie ca alegi o pudra compacta sau una pulbere, rolul acesteia este de a fixa fondul de ten pentru intreaga zi. Pudra pulbere parfumata pentru fata si decolteu, cu perle de rau de la BottegaVerde.ro ofera o incantatoare stralucire tenului si decolteului, mentinand pielea sanatoasa. De asemenea, poti alege o Pudra compacta cu acid hialuronic si vitamina E ce se imbina perfect cu pielea si finiseaza machiajul cu un efect de matifiere sofisticat.

Iluminator

Daca esti adepta unui look mai indraznet, nu uita de aplicarea iluminatorului. Incearca-l pe cel de la BottegaVerde. ro pentru un plus de stralucire.

Pe BottegaVerde.ro gasesti cele mai potrivite cosmetice pentru realizarea unui machiaj perfect. Diversitatea produselor asigura alegerea celei mai bune variante, incepand de la Creme de zi, Baza de mchiaj, Fond de ten, la cele mai sofisticate nuante de rujuri si farduri de pleoape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *