3 culori de oja in trend in TOAMNA 2017!

Incet, incet  zilele insorite de vara se apropie de sfarsit si toamna incepe sa isi spuna cuvantul. Odata cu trecerea in noul anotimp, incepem si noi sa facem ordine in garderoba, sa inlocuim hainele lejere de vara cu trench-urile, puloverele si alte accesorii pentru toamna. Si in tot acest proces ne interesam care sunt ultimele tendinte in fashion pentru sezonul toamna -iarna 2017, ca sa stim ce pastram si ce nu mai pastram.

Si cand mentionam tendintele pentru toamna-iarna 2017, vorbim si de tendintele in make-up, hair style si manichiura.

Cred ca esti de acord cu mine ca o tinuta perfecta este o imbinare ideala intre haine, manichiura , make-up si hair style.

Si pentru ca am amintit de manichiura, in acest articol vom dezvalui pentru tine cele mai in trend nuante de oja pentru toamna 2017.

Nuantele de sidef

Marele trend al acestui an, oja sidefata, ramane de actualitate si in aceasta toamna. Ceea ce difera insa este nuanta. Daca pana acum auriul si argintiul erau cele mai cautate nuante, pentru aceasta toamna vedeta este auriul rose.

O oja in ton cu acest trend este Lacul de unghii Gel Shine de la Bottega Verde. Destul de stralucitor pentru a rivaliza cu „efectul de gel” al unei manichiuri profesionale, acest lac de unghii rezistent are o formula speciala, cu o finisaj exceptional lucios, ultra luminos si consistent. Este prevazut cu o perie mare, plata, care garanteaza o aplicare perfecta.

Nuantele  lilac

Nuantele de oja roz pudrat care au fost in topul trendurilor in vara 2017 sunt inlocuite in aceasta toamna de nuante de lilac. Poti sa alegi intre un lac de unghii mat sau o varianta sidefata , cum este Lacul de unghii violet perlat  din colectia Gel Shine.  Este alegerea perfecta pentru o tinuta de seara   si te va pune foarte bine in evidenta daca esti o persoana cu un caracter puternic, careia ii place sa se faca  remarcata.

Pentru o tinuta de zi, iti recomandam insa Lacul de unghii violet lucios , care pastreaza frumusetea culorii, insa este mai potrivit pentru o tinuta office, casual.

Daca, in schimb, esti o persoana cu o fire romantica, eleganta si gratioasa, alegerea ideala pentru tine este aceasta oja cu nuante care bate inspre roz, insa pastreaza tonul de lilac care este in trend in acest sezon –  Lac de unghii – Gel Shine.

Nuantele de negru si albastru

Lacurile de unghii in nuante inchise , precum negru , albastru si bordeaux, raman in topul tendintelor pentru sezonul de iarna. Poti sa le folosesti in diferite combinatii si modele, care vor face din manichiura ta o adevarata atractie.

Doua trenduri in materie de modele pe care ti le recomandam pentru aceste nuante de oja sunt manichiura cu dantela si manichiura cu fermoar.

Manichiura cu dantela este extrem de feminina si poti sa o alegi in situatia in care vrei sa iti evidentiezi senzualitatea. Poti sa optezi pentru aplicarea unei oje negre direct pe un fond incolor sau pe un fond alb. Ramane la alegarea ta cum vrei te joci cu acest trend.

Manichiura cu fermoar, un alt trend hot in toamna 2017, este perfecta pentru o combinatie intre o oja albastra si una gri/argintie, cum sunt cele doua pe care le-am selectat pentru tine din colectia Bottega Verde – Glossip : Lacul de unghii – persian jewel si Lacul de unghii Glossip – nuanta gri.

Este un trend non-conformist, care de asemenea, va face din manichiura ta o adevarata atractie.

Manichiura este cartea de vizita a unei femei, asa ca e nevoie sa ii acordam atentia cuvenita. In functie de stilul tau, de personalitate, trendurile pentru toamna 2017 ofera multiple variante din care poti sa alegi si cu care poti sa te joci, tot ce ai nevoie sa faci este sa iti dai voie sa fii creativa si sa faci din manichiura ta o adevarata opera de arta. Lacurile de ungii oferite de Bottega Verde pot sa fie uneltele potrivite prin care artista din tine isi picteaza o manichiura de vis.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *