Ce ulei ti se potriveste in functie de tipul de par!

Aspectul parului ne influenteaza, constient sau nu, starea de spirit de peste zi. Atunci cand reusim sa ne aranjam parul cum ne dorim, iar firele de par nu mai sunt rebele, parca totul este mai frumos in jurul nostru. Insa, cel mai important lucru cand vine vorba de podoaba capilara este faptul de a avea un aspect frumos si sanatos. De aceea, un par sanatos va rezulta un par frumos si aranjat. Trebuie sa stim cum sa ne ingrijim parul si, mai ales, ce produse putem folosi in functie de tipul nostru de par. Uleiul de par este un produs esential in ingrijirea corespunzatoare a podoabei capilare, dar trebuie ales pe cel potrivit tipului tau de par.

Afla ce ulei ti se potriveste in functie de tipul de par!

Ulei pentru par deteriorat

Daca te confrunti cu problema unui par deteriorat, este indicat sa folosesti constant un ulei de par regenerator pentru restructurarea firului. Alege un ulei cu ingrediente nutritive, protectoare precum cel de argan. Noi iti propunem Uleiul de Argan restructurant pentru parul deteriorat si fragil cu efect de stralucire de la BottegaVerde.ro. Confera un plus de consistenta si stralucire pentru parul uscat, tern, stresat. Parul este imbracat intr-un invelis protector care-l impiedica sa devina rebel. Aplica-l pe varfuri imediat dupa baie pentru a usura coafarea.

Ulei pentru par uscat

Daca parul tau este in permanenta uscat, lipsit de vitalitate, reda-i aspectul sanatos si catifelat utilizand un ulei de par special. Incearca un Ulei de par regenerant cu ulei de Macadamia care protejeaza simultan parul, datorita filtrului sau solar, netezeste si face mai usor coafatul, fara a-l incarca, de aceea poate fi folosit si ca un ulei pentru aranjarea parului. Contine ingrediente precum: ulei de Macadamia, argan, canola si keratina pentru o actiune reparatoare, avand o textura usoara si o aroma delicioasa. Aplica o cantitate mica de produs pe parul umed, masand delicat, apoi aranjeaza-l ca de obicei.

Ulei pentru par vopsit

Daca obisnuiesti sa iti vopsesti constant parul este necesara o atentie sporita asupra ingrijirii lui. Foloseste produse special concepute pentru parul vopsit pentru a preveni deteriorarea si despicarea varfurilor, dar si pentru a-ti pastra culoarea pentru o perioada mai lunga. BottegaVerde.ro iti propune   Ulei protector cu ulei de nuci braziliene si de Macadamia pentru par vopsit. Este un produs practic, pentru folosirea zilnica, nutritiv, protector pentru parul vopsit, conferind stralucire si moliciune. Uleiul nucilor braziliene protejeaza, iar cel de nuci de macadamia restructureaza firul in intregime conferindu-i stralucire. Are un miros delicat si nu incarca firul de par.

Ulei pentru par cret

Daca te numeri printre fericitele posesoare ale unui par cret, care iti da batai de cap, trebuie sa stii ca un ulei de par te poate scapa de probleme. Achizitioneaza-ti un ulei pentru definirea parului cu un efect inovator al memoriei, care revitalizeaza miscarea naturala a parului, lasandu-ti niste bucle bine definite si aranjate. Alege un produs cu textura usoara pentru a nu-ti incarca inutil firul de par. Aplica-l pe parul umed dupa baie, dar si pe parul uscat ori de cate ori simti nevoia.

BottegaVerde.ro creeaza produse pe baza de ingrediente naturale, care iti hranesc intens parul, lasandu-l catifelat si matasos. Armonia, echilibrul, frumusetea sanatoasa sunt valorile care ii inspira pe cercetatorii Bottega Verde de fiecare data, cu fiecare produs creat. Experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare senzoriala, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *