BottegaVerde: O poveste de dragoste cu aroma de ciocolata

Acest articol a aparut prima data pe O lume perfecta.

Cred ca cele mai frumoase momente le traiesti atunci cand esti indragostit. M-am gandit mult si mi-am dat seama ca daca as putea asocia dragostea cu ceva, acel ceva, ar fi ciocolata. Ador ciocolata! As putea sa mananc ciocolata toata viata, sa o miros si sa traiesc cu ea. Cunoasteti acei micuti fluturasi care obisnuiesc sa isi faca de cap atunci cand au ei chef? Ei bine, pe langa altele, mirosul de ciocolata poate fi un stimul destul de motivant pentru acesti fluturasi. La fel si cu dragostea… nu mai am nevoie de nimic altceva. Ce bine ca sunt vesnic indragostita…

Povestea aceasta de dragoste a inceput vara, dar cu siguranta nu se va termina prea curand. Stiti de ce? Pentru ca este singurul parfum, dulce, care imi place cum miroase pe piele indiferent daca afara este cald sau frig. Imi place ca am si ca folosesc intreaga gama de produse cu aroma de ciocolata de la BottegaVerde si pot urma intregul ritual. Gel de dus, lapte de corp si apa de toaleta cu aroma de ciocolata… toate acestea s-au transformat, cumva, intr-o amprenta. Imi place mirosul dragostei, imi place ca miros a ciocolata…

Despre gelul de dus si laptele de corp v-am povestit aici, iar acum a venit timpul sa va spun cate ceva si despre apa de toaleta cu aroma de ciocolata.

Desi aroma predominanta este cea de ciocolata, aceasta apa de toaleta imbina placut si aromele de nuca de cocos, caramele, nuci, flori de heliotrop, mosc alb, alune, vanilie, cacao, migdale. Daca la inceput preferam mai mult mirosul predominant de vanilie, acum pot spune ca ciocolata m-a cam dat peste cap.

Are un miros destul de puternic la inceput si de multe ori am impresia ca m-am dat cu prea mult parfum, dar in timp isi mai pierde din consistenta. Desi prefer sa nu il folosesc pe haine am obesrvat ca persista putin mai mult decat pe piele.

Am mai primit si alte produse pe care le gasiti in magazinul online BottegaVerde.ro, dar ramane sa va povestesc despre ele cu alta ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *