Ce arome ale parfumurilor ti se potrivesc, in functie de temperament?

Zilnic, fiecare dintre noi folosim un parfum, de regula, cel preferat din varii motive: pentru a ne conferi un strop de incredere, pentru a ne imbunatati dispozitia sau pur si simplu pentru a mirosi bine. Ce trebuie subliniat aici este faptul ca parfumul unei femei poate spune multe despre ea  daca acesta a fost ales in functie de personalitate si nu numai dupa preferinte. Este foarte important sa gasim o aroma potrivita noua, care sa fie in concordanta cu temperamentul si „vibe”-ul nostru. Alegerea unui parfum potrivit poate reprezenta o misiune grea pentru multe dintre femei si de aceea, azi vom discuta despre  ce arome ale parfumurilor se potrivesc diferitelor tipuri de temperament.

Tipul femeii delicate si romantice

Daca te regasesti printre tipul femeilor romantice, fragile si visatoare, afla ca ti se potriveste un parfum floral, cu arome usoare si fine. Esti foarte feminina si delicata, iar note precum iasomia, liliacul, bujorul sau lavanda sunt ideale caracterului tau. Incearca Apa de Toaleta Poenia Spelndida si lasa-te invaluita de cele mai delicate arome. Un amestec splendid de bujori parfumati si arome romantice ale trandafirilor. Este o adevarata oda pentru cei care stiu sa se de bucure de fiecare moment special! Parfumul bujorilor raspandesc o serie de emotii, persista si se amplifica la contactul cu pielea, rasfatand-o cu arome romantice si rafinate.

Tipul femeii sportive, dinamice

Esti tot timpul in miscare? Ai o fire sportiva? Iti place sa alergi de colo-colo? Atunci, rasfata-ti simturile cu arome fresh, obtinute din florile citricelor,precum: portocala, lime-ul sau lamaia. Un parfum revigorant, plin de energie este perfect unei femei mereu pregatita pentru o noua aventura. Noi iti recomandam un parfum floral fructat, marca Bottega Verde: Apa de toaleta cu aroma de flori de portocal. Te vei indragosti instantaneu de acest parfum fresh, plin de prospetime, ce te va insoti permanent intreaga zi.

Tipul femeii  puternice, independente

Femeia care se incadreaza in acest tip de temperament este puternica, sofisticata, mereu gata de atac. Ii place sa fie in centrul atentiei si pentru acest lucru nu depunde prea mult efort. Atrage toate privirile datorita caracterului sau independent, datorita vestimentatiei sale extravagante si nu in ultimul rand, datorita parfumului ei puternic. Asadar, i se potrivesc  parfumurile care amintesc de Orient si padurile sale exotice, dar si parfumurile cu tente picante care ii vor scoate in evidenta sex-appeal-ul innascut.

Tipul femeii copilaroase

Daca esti jucausa, mereu optimista, cu zambetul pe buze si vezi mereu partea buna a paharului, ti se potrivesc parfumurile cu arome contrastante de fructe (portocale, pepene galben, fructe de padure), flori de primavara (mar, zambile, frezii) si condimente (piper, menta). Aceste arome trezesc in orice femeie un spirit jucaus. Noi iti propunem Apa de toaleta cu Aroma de ciocolata. Notele invaluitoare de migdale si alune de padure introduc aceasta armonie calda. Acestea sunt urmate de ritmuri puternice de cocos si cacao, apoi de sugestii incantatoare de vanilie si mosc alb. Cufunda-te intr-o vraja dulce cu acest cocktail de placeri senzoriale.

Un val de mare inspumat, o explozie florala sau o magie fructata sunt cateva dintre micile secrete care invaluie exceptionalele parfumuri Bottega Verde. Daca, pentru un moment, simturile ar inceta sa-ti mai lucreze, tot nu ai avea cum sa ratezi posibilitatea de a recunoaste un parfum Bottega Verde dat fiind faptul ca este izvorat din sufletul tau, realizat de Bottega Verde prin marinimia naturii si gentil inapoiat tie. Porneste asadar intr-o minunata calatorie senzoriala Bottega Verde, in care parfumurile sunt respirate cu sufletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *