Ieftinici: Review apa micelara Bottega Verde cu mar verde si kiwi

 

Acest articol a aparut prima data pe Ieftinici.

In cea mai recenta comanda de la Bottega Verde am avut si o apa micelara, de care eram foarte curioasa cum se va comporta. Mai avusesem alte produse de curatare de la ei, demachiantul bifazic pentru ochi si gelul demachiant purifiant cu grapefruit roz, dar niciodata apa micelara pentru ca nu vazusem niciuna pentru ten gras. Nu stiu daca e produs nou sau doar nu l-am vazut eu pana acum, dar acum mi-am luat aceasta apa micelara Bottega Verde cu mar verde si kiwi speciala pentru ten gras.

 

Iata cum este descris produsul pe site: O apa micelara placut racoritoare si usoara pentru o curatare rapida si echilibrata. Micelele active de curatire invaluie praful, mizeria si machiajul, lasand pielea curata, revigorata si tonifiata. Formula ultra-eficienta cu extract de mar verde si kiwi o face potrivita pentru machiajul rezistent la apa. Nu lasa niciun fel de reziduuri, astfel ca nu trebuie sa aplici un tonic sau sa clatesti. – Un produs pentru femeile de toate varstele, dedicat curatarii si demachierii tenului.

Acum aflati parerea mea despre apa micelara Bottega Verde cu mar verde si kiwi

Produsul vine intr-o sticluta din plastic, transparenta, de 200 de ml, cantitate care mie sigur imi va ajunge cam o luna, cu 2 utilizari pe zi, dimineata si seara. Sistemul de inchidere este foarte simplu, cu click, dar sigur. Nu se desface usor, sa te trezesti ca-ti curge prin sertarul cu produse.

Mirosul este foarte natural, fin, predominand aroma de mar verde. Nu stiu daca si cat timp se pastreaza mirosul pe ten pentru ca intotdeauna aplic alt produs dupa demachiere.

Pielea nu ustura absolut deloc cand intra in contact cu aceasta apa micelara si tineti cont ca eu am tenul foarte sensibil si adesea iritat. Cand foloseam apa micelara Garnier, mereu aveam probleme in perioadele cu eruptii pe piele. Pe aceasta am folosit-o si pentru demachierea zonei ochilor fara probleme, deci o recomand sincer pentru ca e mult mai ok decat bifazicul de la care pe mine ma usturau ochii. E ca si cum ai sterge cu apa simpla, doar ca e mai mult decat atat pentru ca apa nu poate curata la fel de bine. Altfel cum va explicati ca, daca ne demachiem dupa ce ne spalam pe fata, tot gasim urme de murdarie pe discheta demachianta?

Curata mai mult decat bine, chiar si rimelul rezistent la apa si nu trebuie sa insisti foarte mult, sa freci locul respectiv pana te iriti, si nu este cu mult mai scumpa decat produsele de la alte branduri.

Dupa demachiere, tenul ramane curat, cu o senzatie placuta de prospetime, cu o catifelare aparte care tine mai mult de nivelul de hidratare banuiesc. Ceea ce are special acest produs destinat tenului gras fata de altele obisnuite este capacitatea de a curata inclusiv excesul de sebum. Alte produse lasa anumite urme, nu stiu cum sa explic, ceva reziduuri si o senzatie de piele uleioasa. Pur si simplu cu apa micelara cu mar verde si kiwi simti fata curata, neteda, nici uscata, nici uleioasa, perfecta.

Nu simti nevoia si nici nu trebuie sa te clatesti dupa ce ai utilizat produsul si dupa cum stii, atunci cand folosesti apa micelara nu ai nevoie si de un produs tonic pentru ca aceasta face si treaba acelui produs.

Daca ar fi sa dau o nota acestui produs, n-as putea sa-i ofer mai putin de 10 pentru ca nu i-am gasit niciun cusur in cele aproape 3 saptamani de cand o folosesc.

Il gasesti pe BottegaVerde.ro, un magazin plin de cosmetice italienesti de calitate. La orice comanda ai un produs cadou si, daca valoarea cumparaturilor este mai mare de 99 de lei, nu platesti nici transport. In plus, daca iti face cu ochiul vreun produs de la ei, mai am o veste buna: la orice comanda, indiferent de valoarea ei, poti plati mai putin cu 10% folosind codul de reducere IEFTINICI (in campul dedicat, inainte de finalizarea comenzii). Daca nu te descurci, imi poti scrie si te ajut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *