Ella’s Fairytale: Masca seboechilibranta cu argila si ulei esential de mandarine-Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Ella’s Fairytale.

Hello ladies!

Iată că am mai adăugat un an în buchetul vieții, am ajuns fix la vârsta în care știu exact ceea ce vreau. În fiecare an de ziua mea, fac un mic bilanț, pun în balanță (nu degeaba sunt în această zodie) lucrurile bune și rele din ultimul an, îmi fac planuri, noi vise, noi obiective. Am câteva planuri, nu vi le spun, pentru că sunt un pic superstițioasă, vi le voi spune pe parcurs.

În ultima perioadă, am acordat o mai mare atenție tenului meu, pentru că dacă tu nu ai grijă de el, cu siguranța acesta nu va întineri de la sine. Azi aș vrea să vă prezint o nouă mască pe care am descoperit-o și care mi-a plăcut foarte mult. Masca seboechilibrantă de la Bottega Verde România este ideală pentru tenul gras și mixt.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Argila si mandarin, o combinatie castigatoare pentru a lasa curat, in mod eficient, tenul impur si pentru a-l face mai moale si mai neted. Argila, cu actiune absorbanta si echilibranta este recomandata dintotdeauna pentru capacitatea sa de a elimina impuritatile si de a elibera porii. Uleiul esential de mandarin emana note relaxante pentru a-ti lasa tenul natural si curat.

PĂREREA MEA:

De fiecare dată când aplic masca, am senzația că miroase a Crăciun, cred că ,,de vină” sunt citricele din componența măștii. Am aplicat masca pe tenul uscat, de regulă am lăsat-o să acționeze cam 5 minute, uneori și mai mult, până am simțit că strânge ușor, apoi am clătit cu apă călduță din abundență.

 

Textura măștii este fină, fără a fi grunjoasă și îmi place că după clătire, pielea se simte curată și foarte netedă. Am aplicat masca seboechilibrantă de 2-3 ori pe săptămână, și am observat că tenul meu e mai curat, se îngrașă mai greu și nu mi-a produs iritații. Fiind o mască destinată tenului gras și mixt, mie mi s-a potrivit foarte bine și mi-a fost de mare de mare ajutor pentru a ține sub control excesul de sebum cu care se confruntă orice femeie cu tenul gras.

Masca o găsiți pe site-ul Bottega Verde, la prețul de 32lei, iar la cumpărături de peste 99lei aveți transportul gratuit, în plus veți primi și un cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *