Ella’s Fairytale: Apa micelara cu mar verde si kiwi-Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Ella’s Fairytale.

Hello, ladies!

Ingrijirea tenului Incepe cu o demachiere eficienta, daca sarim acest pas cu siguranta tenul nostru nu va arata asa cum ne dorim. Pentru a putea aplica creme sau lotiuni in primul rand tenul nostru trebuie sa fie curat, astfel impuritatile de pe ten vor crea mici probleme ca acnee, iritatii sau puncte negre.

Azi vreau sa va prezint apa micelara cu mar verde si kiwi de la Bottega Verde, o apa micelara pe care am folosit-o in ultima perioada.

O apa micelara placut racoritoare si usoara pentru o curatare rapida si echilibrata. Micelele active de curatire invaluie praful, mizeria si machiajul, lasand pielea curata, revigorata si tonifiata. Formula ultra-eficienta cu extract de mar verde si kiwi o face potrivita pentru machiajul rezistent la apa. Nu lasa niciun fel de reziduuri, astfel ca nu trebuie sa aplici un tonic sau sa clatesti.

PAREREA MEA:

Miroase foarte bine, avand o mireasma fresh de fructe, iar cantitatea de apa micelara imi va ajunge mult timp. Se aplica usor si curata foarte bine tenul. Chiar daca prefer un machiaj light, si nu aplic fond de ten decat foarte rar, am inceput sa acord o atentie deosebita demachierii tenului. Am constatat ca seara pe dischetele demachiante sunt suficiente impuritati si nu mai sar peste demachiere. Pielea se simte fresh, fara senzatia de incarcare, pur si simplu fata e curata. Am folosit-o si pentru zona ochilor si surpriza nu m-a usturat, din contra machiajul s-a indepartat cu usurinta. Avantajul acestei ape micelare e faptul ca va curata tenul foarte delicat, miceliile din apa atrag impuritatile si machiajul cu usurinta, fara sa insistati in anumite zone.

Are un pret bun 24 lei si o gasiti pe site-ul Bottega Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *