Cea mai buna modalitate de a-ti alege vopseaua de par: in functie de NUANTA tenului!

Orice moment este potrivit pentru o schimbare, indiferent de natura ei: fie ca e o vorba de job, locuinta, stil de viata sau chiar culoarea parului, iar cea mai la indemana este cea din urma. Astfel, daca te numeri printre cele care isi doresc o schimbare de look, vopsirea parului poate fi cea mai buna varianta. Insa, pentru a lua cea mai buna decizie, este nevoie sa te documentezi foarte bine inainte. De aceea, astazi ne-am gandit sa vorbim despre cum iti poti alege culoarea potrivita de vopsea in functie de nuanta tenului.

Culoarea pielii se incadreaza in doua categorii: tonuri reci si tonuri calde. Tot ce trebuie sa faci este sa afli in care te incadrezi tu.

Tonurile reci

Tonurile reci sunt caracterizate de un ten rozaliu, masliniu sau de nuanta medie si de ochi caprui, negri sau albastru inchis. De asemenea, culoarea naturala a parului este de regula brunet sau saten inchis. Daca te regasesti printre aceste trasaturi inseamna ca ai un ton rece al pielii. Astfel, pentru un ten rece, culoarea de par care ti se potriveste cel mai bine este brunetul, satenul inchis sau blondul cenusiu. Pe langa alegerea culorii, trebuie sa optezi  pentru o vopsea calitativa care va da cele mai bune rezultate. Noi iti propunem Vopseaua Color Brio in nuanta de negru. Asigura o acoperire perfecta a firelor albe, o culoare de lunga durata, respectand in acelasi timp firul de par si scalpul.

Daca te intrebi ce culoare sa eviti sub orice forma, afla ca nuantele de roscat. Acestea iti vor scoate in evidenta orice imperfectiune oricat de mica ar fi.

 Tonurile calde

Persoanele cu pielea calda au un ten cu subtonuri de auriu sau piersica, masliniu cu subtonuri aurii, cu pistrui. Culoarea ochilor este, de regula, verde sau caprui deschis, iar parul natural este  roscat, blond auriu sau saten auriu. Daca te numeri printre femeile cu acest tip de ten, poti opta fara probleme pentru nuante de saten deschis, blond sau roscat. Noi iti recomandam Vopseaua Color Brio in nuanta de blond auriu. Formula sa este: fara amoniac, fara rezorcina, fara parafenilendiamina, fara conservanti, de aceea, parul nu se va deteriora in urma procedurii, ci din contra, va avea un aspect foarte frumos.

Ce trebuie sa eviti? Nuantele de negru si roscatul inchis. Aceste culori te vor inaspri si te vor face sa pari stearsa.

Pentru a pastra culoarea pentru un timp indelungat este important sa aplici un tratament protector care iti va hrani firul in profunzime, iar un ulei este ideal. Noi iti propunem Ulei protector cu ulei de nuci braziliene si de macadamia pentru par vopsit. Este un produs practic pentru folosirea zilnica, nutritiv, protector pentru par vopsit, conferind stralucire si moliciune. Uleiul nucilor braziliene protejeaza si cel de nuci de macadamia restructureaza firul in intregime conferindu-i stralucire.

Podoaba capilara necesita o atentie deosebita daca iti doresti sa fie in permanenta sanatoasa si frumoasa. BottegaVerde ti-a pregatit o intreaga gama de produse astfel incat, sa te bucuri din plin de bogatiile naturii. De la vopsele de par si sampoane, la tratamente si masti, toate aceste produse sunt destinate exclusiv sanatatii si frumusetii tale. Intra acum pe www.bottegaverde.ro si bucura-te de cele mai bune oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *