5 pasi de urmat pentru un machiaj VINTAGE perfect!

Este pasionata de tot ce inseamna vintage?  Atunci trebuie sa stii cum se realizeaza un machiaj vintage. Machiajul vintage exprima eleganta, rafinament si multa feminitate, de aceea, exista anumiti pasi pe care ar fi indicat sa-i urmezi pentru a realiza un make-up impecabil.

Iata care sunt cei 5 pasi de urmat pentru un machiaj vintage perfect

  • Alegerea fondului de ten

In general, make-up-ul vintage presupune o nuanta a tenului cat mai deschisa, de aceea alege un fond de ten mat deschis la culaore, precum fond de ten mat de lunga durata cu evermat  si acid hialuronic, migdala. Este un fond de ten cu o atingere usoara si catifelata care ascunde imperfectiunile intr-un mod foarte natural. Textura sa fluida si usor de aplicat se contopeste cu pielea si o ingrijeste fara a inaspri trasaturile. Formula cu acid hialuronic si bogata in evermat, are puterea de a minimiza aspectul porilor, reduce efectul de luciu si de a rafina textura pielii, oferindu-i un aspect impecabil, ce ramane perfect si opac pentru multe ore. Ideal pentru tenul mixt.

  • Aplicarea unui tus de ochi

Nu exista machiaj vintage fara linia de tus. Tusul este elementul esential in acest tip de machiaj, iar tu trebuie sa-l aplici neaparat daca iti doresti un aer elegant si senzual. Alege un tus negru si rezistent. Noi iti propunem tusul de ochi cu vitamina E, aduna toate ingredientele potrivite pentru un machiaj de calitate, aproape profesionist. Consistenta fluida potrivita pentru trasarea liniilor fine. Rezistent la apa, se usuca repede, machiajul dureaza pe toata durata zilei, fara a-si pierde din intensitate.

  • Opteaza pentru un ruj rosu

In ceea ce priveste nuanta rujului, cel mai potrivit este un ruj rosu care iti va accentua linia buzelor. Foloseste un ruj cremos si rezistent pentru un efect de maxima stralucire. Noi iti recomandam rujul hidratant cu ulei de argan, in nuanta de rosu indraznet. Este usor de aplicat, cremos si placut, oferind un aspect matasos. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresivi externi, cu ulei de argan, nutritiv si emolient. Ideal pentru o culoare vibranta.

  • Rimel in cantitatea mare

Accentueaza-ti privirea aplicand un strat generos de rimel negru. Opteaza pentru un rimel care sa lungeasca genele, sa aiba cu o textura cremoasa si confortabila, care se usuca rapid si dureaza si iti va intensifica ochii pe deplin, dintr-o singura miscare.

  • Straluceste!

Pentru a completa look-ul, aplica o pudra iluminatoare. Iti va da un plus de stralucire si te va face sa ai mult mai multa incredere in tine. Alege un produs pigmentat, cu particule mici de sclipici care sa iti ofere un rezultat delicat ce poate fi purtat intreaga zi.

Daca vei tine cont de pasii amintiti mai sus, cu siguranta vei avea parte de un machiaj reusit. Insa, nu uita, pe langa un machiaj impecabil, este foarte importanta si o atitudine potrivita. Cu ajutorul Bottega Verde, natura devine moda fiecarei zile. Toate produsele profesionale de make-up nu au rolul doar sa infrumuseteze, ci si ingrijesc pielea. Alege o pudra cu acid hialuronic, pentru un plus de tonus si vitalitate, un corector iluminator cu Vitamina E, un fond de ten cu extract de afine hidratant, completeaza machiajul cu un ruj rezistent la transfer cu ulei de trandafir alb – vei avea toata gama de ingrijire la tine in poseta, in doar cateva produse de machiaj. Frumusetea online pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *