5 tips&tricks pentru ingrijirea parului predispus la incretire

Pentru persoanele necunoscatoare, un par cret este invidiat adesea, deoarece pare foarte usor de intretinut, aratand mereu impecabil. Doar posesoarele unui par cret stiu cat de complicat este sa pastrezi acele onduleuri intr-o stare idilica pentru a afisa o podoaba capilara frumoasa. Specialistii BottegaVerde.ro te vor ajuta sa descoperi 5 trucuri de ingrijire a parului predispus la incretire, care dau rezultate, fara prea multe batai de cap.

  • Apeleaza la ajutorul balsamului

Foloseste balsam cu keratina si ulei de cocos – pentru par rebel , din gama Keratina e Cocco. Ofera stralucire parului. Formula imbogatita cu ulei de cocos, keratina si ingrediente anti-umiditate, ajutand parul sa reziste la umiditate si sa ramana la fel de aranjat. Parul devine maleabil, mai usor de pieptanat si aranjat.  Pentru ca samponul usuca parul, acest balsamul cu keratina ii da parului un aspect lucios si sanatos. Aplica-l pe toata lungimea parului si lasa-l sa actioneze 5 minute inainte sa-l limpezesti. 

  • Evita folosirea feohnului

Buclele arata cel mai bine atunci cand sunt uscate natural, fara utilizarea feonului. Daca chiar te grabesti si nu poti astepta pana la uscarea in totalitate a parului, opteaza pentru un feon cu difuzor, special pentru parul cret, care ii va da un plus de elasticitate si volum. Incearca totusi sa aplici un ser indreptat parul, pentru definire, cu lapte de cocos si extract de lime. Un produs profesional de par pentru un design sublim, intr-un singur pas simplu, care confera parului un efect uimitor de viu de bucle de la mare. Formula speciala cu lapte de cocos si extract de lime are un efect inovator al memoriei, care revitalizeaza miscarea naturala a parului, o face surprinzator de lucioasa si produce o definire a buclelor la standarde profesionale.

  • Incearca sa il vopsesti cat mai rar

Daca este posibil, vopseste-ti parul cat mai putin, deoarece vopseaua este extrem de nociva pentru par. In cazul parului cret, vopseaua distruge treptat forma buclelor si arde parul. Daca nu poti renunta la vopsea, ai totusi grija sa folosesti balsam de par si masti hidratante cat mai des, pentru a preveni aceste lucruri neplacute.

  • Evita sa iti speli parul foarte des

Samponeaza-ti parul cat mai rar posibil. Samponul usuca parul foarte mult si in timp distruge forma buclelor. Stilistii recomanda sa speli parul cret cel mult o data pe saptamana. Sau daca ti se pare prea putin, dilueaza-ti samponul cu apa pentru a injumatati efectele nocive.

Foloseste un sampon cu keratina si lapte de cocos pentru par predispus la incretire din gama Keratina e Cocco. Ideal pentru curatarea parului care tinde sa se increteasca si pentru a ajuta la obtinerea unui par matasos si neted. Formula speciala cu keratina, lapte de cocos si agenti de netezire, are o actiune anti-incretire pe toata lungimea firului de par.

  • Acorda importanta felului in care decizi sa iti tunzi parul

Tunsoarea in scari da un aspect foarte frumos parului cret. Ii confera volum si pune in evidenta fiecare bucla in parte. Cere-i stilistului tau sa iti fileze parul si sa il tunda mai scurt in partea din fata pentru a-ti accentua trasaturile fetei.

Produsele Bottega Verde sunt produse cosmetice naturale, delicate cu parul tau, eficiente, adevarate elixire de infrumusetare. Realizate din extracte de plante atent selectionate conform nevoilor speciale ale fiecarui tip de par acestea il ingrijesc, lasand parul matasos, stralucitor, usor de pieptanat si aranjat cu fiecare spalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *