Fard de pleoape mat sau sidefat? 3 sfaturi pentru a face alegerea potrivita!

Daca realizezi un machiaj al ochilor cu farduri profesionale mate, vei obtine cu siguranta un aspect natural, dar nu neaparat unul care se poate remarca prin luminozitate si unicitate. Nuantele sidefate si stralucitoare vor atrage priviri admirative pentru un stil glamour, potrivit pentru lumina reflectoarelor. Descopera 3 sfaturi pentru alegerea fardului de peoaple perfect! Noi te vom ajuta sa-ti alegi cel mai potrivit fard!

Care sunt situatiile care diferentiaza machiajul pentru care optam

  • Atunci cand nu vrei sa fii in centrul atentiei, poti opta pentru farduri de pleope mat, dar este remarcabil sa il completezi cu un ruj stralucitor. Opteaza pentru un fard de pleoape mat, roz prafuit. Coloreaza ochii cu nuantele distincte ale fardului mat, dar are o catifelare delicata care va permite sa va personalizati aspectul cu efecte care sunt atat fumurii, cat si puternice.

  • Uneori iti poti dori sa iesi din zona ta de confort, iar un look pentru o astfel de stare poate fi realizat alegand un machiaj stralucitor, folosind fardurile sidefate si de sclipici. Multe femei se tem sa foloseasca culori sclipitoare, temandu-se de ridicol, dar sclipiciul din multe produse de machiaj este discret si te poti juca cu un fard sidefat intr-o culoare discreta, combinat cu un fard mat intr-o culoare indrazneata. Fardurile sidefate in culori indraznete, cat si cele mate sunt atuurile machiajului de seara, de televiziune si de fotografie. Daca vestimentatia este simpla si accesoriile cat mai putine, foloseste cu incredere un machiaj stralucitor si incarcat.

Poti alege un fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce, bej auriu. Aceasta pudra extrem de fina creeaza o culoare incredibil de intensa. Are o textura catifelata, cremoasa care se intinde usor, insesizabil pe piele, pentru o aplicare simpla. Este perfecta pentru un efect de iluminare a machiajului, cu nuantele sale compacte, fara a incarca machiajul, confera un look sofisticat si se mentine perfect timp indelungat.

 

  • Desi poate nu esti cea mai indrazneata femeie, poti sa te joaci macar din cand in cand cu pete de culoare si sa renunti macar din cand in cand la nuantele neutre. Important este sa porti acest gen de machiaj cu incredere si vei reusi sa fii diferita, mult mai fermecatoare si cu un alt aer decat asa cum ti-ai obisnuit prietenii si apropiatii.

Daca esti curajoasa, alege un fard de pleoape lichid cu efect metalic, cafea cu lapte. Experimenteaza adevarate vibratii metalice de inalta seductie cu acest fard lichid. Are o textura moale, catifelata, care se aplica cu o singura trecere a aplicatorului si se estompeaza cu mare usurinta. Acesta ofera performante exceptionale, o culoare metalica intensa si stralucitoare.

In functie de evenimentul la care urmeaza sa participam, atunci ne decidem daca optam asupra unui machiaj indraznet sau natural. Un machiaj stralucitor nu va parea niciodata foarte intens daca il purtam la un eveniment deosebit. Fardul de pleoape Bottega Verde este un produs cu proprietati speciale datorita texturii matasoase, fine, cu aderenta perfecta. Dezvaluie o gama de culori surprinzatoare, intense, uniforme, cu impact stralucitor, pentru un machiaj de durata. Bottega Verde iti pune la dispozitie o gama larga de farduri de pleoape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *