Top 5 sfaturi pentru o manichiura rezistenta!

Atunci cand ritualul de ingrijire al unghiilor a luat sfarsit, rezultatul trebuie sa fie o manichiura fara cusur! Nu de rareori s-a intamplat ca manichiura ta proaspat facuta sa nu reziste mai mulr de 3 zile, oja incepand sa sara inestetic de pe colturile unghiilor.

Pentru ca toate ne dorim sa avem mainile ingrijite, acestea reprezentand cartea de vizita a fiecarei femeie, Andreea Has, make-up artist Bottega Verde, te invita sa urmezi 5 sfaturi pentru a dobandi o manichiura care sa reziste in timp.

  • Curata unghiile inainte de a-ti face manichiura

Inainte de a incepe ritualul de manichiura, unghiile tale trebuie sa fie perfect curate pentru ca oja sa se intinda  mai bine pe suprafata unghiilor. Este recomandat sa folosesti un produs de curatare care sa degreseze unghiile, fara sa le usuce. O buna alegere este dizolvant fara acetona, cu extract de miere din gama Manicure, care are o formula delicata, fara acetona, ce se usuca rapid si nu deterioreaza unghiile. Formula speciala cu extract de miere, ce hidrateaza si calmeaza, este ideala chiar si pentru eliminarea urmelor de culoare de pe unghiile artificiale.

  • Foloseste o baza buna pe unghii

Sa te dai cu oja fara sa aplici o baza pe unghii este o munca in zadar. Baza iti va proteja unghiile, care altfel se vor ingalbeni de la oja, iar mainile tale vor avea un aspect bolnavicios. Pentru ca oja sa reziste mai mult, aplica o baza lucioasa, nu mata. Aceasta va permite ojei sa adere mai usor pe unghie. Alege o baza tratament pentru unghii cu extract de perle si calciu, care este si intaritor unghii, cu reflectii iridiscente pentru a reda un aspect luminos si sanatos unghiilor tale. Cu doar o singura aplicare netezeste suprafata unghiilor, corectand micile imperfectiuni. Contine calciu, antioxidant.

  • Foloseste oja lucioasa metalica

Chiar daca culoare ta preferata de lac de unghii este mata, trebuie sa stii ca o oja lucioasa, metalizata sau care contine particule stralucitoare va avea o rezistenta mai indelungata pe unghii. Acest lucru se datoreaza pigmentilor de stralucire, care ajuta la creearea unei bariere care previne uzura lacului de unghii. Daca nu esti atat de pretentioasa incat sa iti doresti ca unghiile tale sa aibe stralucire de oglinda, alege tonuri de lacuri de unghii inchise, cu un continut de pigmenti mai rezistenti decat cei ai lacurilor de unghii simple. Alege o oja rezistenta precum lac de unghii violet din gama Smalto. Stralucire extrema si culoare pura: performanta si acoperire exceptionala. Se aplica usor si se usuca rapid, creeaza o pelicula ultrarezistenta care arata perfect pentru mai mult timp.

  • Pastreaza lacul de unghii la rece

Este bine cunoscut faptul ca un spatiu cu temperaturi ridicate duce la degradarea lacului de unghii, indiferent daca este in sticluta sau tocmai a fost aplicat pe unghii. Este foarte important ca locul in care iti depozitezi  sticlutele de oja sa fie unul racoro, la fel ca si salonul sau incaperea unde iti vei aplica lacul de unghii. Uita de mitul care te invata sa folosesti uscatorul de par pentru a fixa si mai bine oja.

  • Evita sa faci dus imediat dupa ce te-ai dat cu oja

Recomandat este ca aplicarea lacului de unghii sa se faca dupa dus, deoarece atunci mainile vor fi si mai bine uscate. Pentru a avea o manichiura rezistenta, nu iti expune mainile la umiditate si caldura dupa ce ai aplicat lacul de unghii.

Obtine o manichiura perfecta la tine acasa, cu ajutorul produselor Bottega Verde. Produsele de manichiura www.bottegaverde.ro  vor demonstra inca o data calitatea si profesionalismul cosmeticelor adunate prin munca dedicata sub marca magazinului verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *