Doamna T: Un ten ingrijit are aroma de piersica

Acest articol a aparut prima oara pe Doamna T.

Cand eram adolescenta, ma intriga foarte tare cand gaseam un produs cosmetic pe care scria +25 de ani. Mi se parea „fructul interzis” si imi propusesem sa ajung cat mai rapid la varsta respectiva doar pentru a zice: „Sac, pot sa il folosesc si eu!”. Cand am ajuns la 25 de ani, mi-am dat seama ca „trebuie” sa il folosesc si eu, ca tenul incepea „sa prinda” ceva maturitate, maturitate pe care nu pot sa zic ca mi-o mai doream cu ardoarea din urma cu vreo 10-12 ani. Si am inceput sa constientizez ca niciun fond de ten si niciun ruj nu iti pot da frumusetea pe care ti-o ofera un ten luminos si sanatos. Si am inceput, de asemenea, sa pun pret mai mare pe ingrijirea tenului decat pe infrumusetarea lui in mod artificial. Nu spun ca nu mai folosesc produse de make-up, doar ca am intotdeauna grija sa ofer acestora o baza curata si hidratata. Aceasta baza constitutie cel mai important pas in reusita unui machiaj.

De asemenea, fug, pe cat posibil, de tot ceea ce inseamna nociv. Pentru ten, pentru minte, pentru suflet. In ceea ce priveste tenul, incerc mereu sa aleg produse fara parabeni, care sa fi fost testate dermatologic si care sa aiba in componenta ingrediente naturale.

Recent, am primit spre testare o crema si o apa micelara fix din aceasta categorie.

Este vorba despre apa micelara si crema hidratanta cu piersici si caise din gama Estratti di Belleza, ambele de la Bottega Verde.

Recunosc ca, in momentul in care le-am ales, m-am gandit la parfumul placut al piersicilor si la cat de „mancabil” va deveni tenul meu dupa ce voi folosi aceste produse. Surpriza, mirosul este unul extrem de delicat. Dar acest lucru nu m-a dezamagit deloc pentru ca mi-am dat seama ca se tin de cuvant si nu adauga arome artificiale care sa iti incante nasul, dar care sa iti supere pielea.

IMG_4368

Crema hidratanta vine intr-un recipient din sticla, ceea ce ma incanta. Este lejera, se aplica si absoarbe usor, tenul devine mai luminos si mai catifelat dupa utilizarea ei.

Am incercat sa o folosesc si ca baza de machiaj, insa, pentru tenul meu mixt nu este cea mai potrivita intrucat imi face tenul sa luceasca destul de repede dupa aplicarea ei. De aceea, recomandarea mea ar fi daca ai un ten mixt sau gras, sa o folosesti doar seara. Altfel, pentru un ten uscat sau normal tind sa cred ca ar functiona destul de bine si sub fondul de ten.

IMG_4415

In ceea ce priveste apa micelara, aceasta isi face treaba foarte bine. Adica iti curata tenul de machiaj, impuritati, praf si tot ce ai mai adunat in timpul zilei pe el. Sau in timpul noptii. Pentru ca, stim deja ca trebuie sa ne demachiem atat seara cat si dimineata, nu? Bonus, in urma folosirii ei, tenul iti ramane mai fin si mai catifelat.

IMG_4344_copy

Pe langa aceste doua produse, am mai primit cadou si un sapun solid cu vanilie neagra. Trebuie sa admit ca nu mai auzisem de acest ingredient pana in prezent, insa, are un miros interesant si destul de diferit fata de mirosul clasic de vanilie pe care il cunosteam eu.

IMG_4392

 

Iar cadoul a venit ca urmare a programului pe care il au disponibil, adica, daca te inscrii in mod gratuit in Clubul Bottega Verde, primesti la fiecare comanda, indiferent de valoarea acesteia, un cadou in varianta standard, nu mostra.

Pe langa acest lucru, 10 dintre voi, cei care cititi acest articol, puteti beneficia de o reducere de 10% utilizand codul: DOAMNAT. Principiul este simplu: Primul venit, primul servit. Asa ca, daca esti interesata de produsele Bottega Verde, grabeste-te sa le analizezi site-ul si ofertele. Sau interesat. Pentru ca se gasesc, deopotriva, si produse destinate barbatilor.

Tu ai incercat produsele lor?

IMG_4316_copy

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *