Alina lui Brumarel: New stuff

Acest articol a aparut prima data pe Alina lui Brumarel.

Salutare! Va spuneam ca am adunat cateva noutati in ultimele doua luni iar astazi o sa incep sa vi le arat. Am decis ca pachetul de la Bottega Verde nu poate fi amanat prea mult, asa ca astazi va divulg ce contine cea mai recenta comanda de pe acest site. Nu va mai spun ca astept inca una si ca am strans deja mai multe produse pentru buze pe care le voi aduna intr-o postare speciala, plina de culoare. Oricum, atunci cand vine curierul cu pachetelul colorat stiu ca imi va smulge macar cateva zambete oricum ar fi in rest ziua respectiva :).

De data aceasta am comandat:

– un gel de dus cu miere pe care l-am bagat in teste imediat ce l-am mirosit. Este asa de dulce, de aromat si arata exact ca mierea de salcam. Am renuntat la toata gramada mea de geluri de dus in favoarea lui.

– o crema hranitoare pentru ten care e tot cu miere. Are o textura destul de bogata, miroase frumos, dar trebuie s-o testez pe indelete pana va povestesc mai multe despre ea.

– un nou ruj! Spre deosebire de obiceiurile mele, am tot adunat la produse pentru buze si am impresia ca am in toate culorile si texturile. Nu va arat inca nuanta si swatch, le pastrez pentru articolul special despre care am scris in debutul postarii.

– cadou pentru comanda, sapunul cu struguri rosii. Am avut deja vreo trei-patru si nici gand sa ma satur de aroma. Mereu este o placere cand il descopar in colet.

Am simtit inca de la prima comanda ca brand-ul acesta detine cosmetice de calitate, pe gustul meu. Pana acum n-am produs care sa nu-mi fi placut, iar gelurile de dus sunt absolut minunate, cu arome pe care nu le intalnim altundeva, cel putin acesta cu miere, cu vanilie neagra sau cel cu cocos mi se par ireprosabile si le-as incerca pe toate de pe site. Faptul ca ofera un produs cadou indiferent de valoarea comenzii mi se pare un gest foarte frumos si care fidelizeaza clientela si multitudinea de produse de pe Bottega Verde ma face sa raman timp indelungat pe pagina lor si sa-mi fie destul de dificil sa ma hotarasc asupra a ceea ce vreau sa testez cat mai repede. Chiar recomand sa va faceti shopping-ul la ei, nu de alta, dar e imposibil sa nu gasiti macar ceva care sa va atraga atentia. De abia astept ziua de maine, sigur o sa primesc urmatoarea comanda :).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *