Beauty Infusion: Haul de toamna de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Beauty Infusion.

Fetelor, stiti cat de mult imi plac produsele Bottega Verde. As putea vorbi ore intregi despre gelurile de dus care miros delicios si catifeleaza pielea, despre ojele care rezista pe unghii cateva zile, in conditiile in care spalam vase, dam cu aspiratorul si despre alte produse foarte bune de la ei.

Iar astazi vreau sa va prezint cea mai recenta comanda, care contine produse de care sunt incantata si care mi-au oferit un mic rasfat de fiecare data cand le-am incercat.

Nu puteam sa nu comand doua geluri de dus si am fost curioasa sa incerc doua noi arome, respectiv gelul de dus cu Nectarine si cel cu Trandafiri. Amandoua miros excelent, foarte natural, catifeleaza pielea si o curata bland. Gelul de dus cu nectarine este mai lichid si este potrivit pentru diminetile cand ma grabesc si vreau sa imi simt pielea hidratata si catifelata.

Gelul de dus cu Trandafiri este cremos si il prefer seara sau dupa ce fac o baie mai lunga. In plus, daca adaug cateva picaturi in apa pentru baie, obtin un spumant catifelat si cu un miros relaxant. Pretul fiecarui gel de dus este de 21 lei.

 

Un alt produs care miroase extrem de bine si care momentan sta printre hainele mele este sapunul cu Vanilie Neagra. Toate sapunurile solide de la Bottega Verde miros super si isi pastreaza mirosul pentru foarte mult timp. De aceea, pana il folosesc, il pastrez in sifonier si de fiecare data cand il deschid, sunt incantata de mirosul hainelor mele. Sapunul l-am primit cadou pentru comanda, insa pretul lui este de 19 lei.

Am vrut sa incerc si un sampon purificant, pentru ca am auzit multe lucruri bune despre el. Este vorba despre samponul antimatreata cu extract de urzica si lamaie. Eu am un scalp tare pretentios si mereu incerc sampoane noi, care sa imi tina sebumul sub control, sa nu imi irite scalpul si care sa nu usuce parul, pentru ca in general sampoanele pentru par gras sau antimatreata au tendinta de a usca varfurile. Insa, nu este cazul acestui sampon. Degreseaza foarte bine parul, nu pot sa spun cat timp tine sebumul sub control pentru ca eu oricum ma spal o data la doua zile, insa mi-a placut mult ca a lasat parul moale, nu mi l-a uscat deloc. Si este foarte spornic, pentru ca trebuie aplicate cateva picaturi la o samponare. Pretul lui este de 14 lei.

Pentru ca ador tusurile de ochi, am hotarat sa incerc si unul intr-o nuanta superba, liliac. Este un tus waterproof, cu o pensula clasica, dar care se manevreaza foarte usor.

Trebuie sa tineti cont ca tusul se usuca un pic mai greu, asa ca vreo 10 secunde, daca nu mai bine trebuie sa tineti privirea in jos, pentru a nu se transfera tusul pe pleoapa superioara. Iar culoarea lui ,,adevarata” se va vedea doar cand va fi complet uscat. Si cu toate ca este waterproof si ca a rezistat cu brio chiar si pe pleoapele mele uleioase, se demachiaza foarte usor, fara a fi nevoie sa insistati. Pretul lui este de 23 lei si il gasiti disponibil si in alte nuante.

Ojele sunt o alta ,,mini-obsesie” de-a mea si imi place mereu sa imi cresc colectia. Am observat ca in ultimii doi ani, producatorii de oje au inceput sa le schimbe formula si astfel pot fi folosite chiar si doi ani, fara sa se intareasca sau sa isi modifice formula. Pe mine ma bucura acest lucru, pentru ca astfel le pot folosi pana le termin si nici nu ma mai simt vinovata daca mai adaug colectiei mele si alte nuante.

Am ales un lac de unghii Violet Perlat, din gama Gel Shine si pot spune ca este una dintre cele mai frumoase nuante de mov incercate pana acum. Este un mov mai degraba decat violet, cu irizatii, o culoare indrazneata care cu siguranta o sa va scoata din anonimat si o sa va faca sa va simtiti mandre de unghiile voastre. Lacul de unghii costa 12 lei.

Si ultimul produs din aceasta comanda este lacul de unghii Galaxy Pearl, o nuanta frumoasa de maro-rosiatic si irizatii aurii, din cauza carora poate parea chiar un maro spre mov. Oricum este o culoare foarte frumoasa, potrivita pentru toamna si care rezista foarte bine pe unghii. Pretul ei este de 14 lei.

Sper ca v-au placut produsele alese de mine si daca va hotarati sa le incercati, va astept parerea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *