Fashion Doctor: Bottega Verde shopping haul

Acest articol a aparut prima data pe Fashion Doctor.

Imi place Bottega Verde, un brand italian 100% cu o poveste frumoasa in spate, chiar din inima Toscanei. Produsele brandului se bazeaza pe ingrediente naturale, plante culese din aceasta zona superba din Italia. A devenit un mare succes la nivel global pentru ca sunt apreciate de milioane de femei in intreaga lume.
Imi plac mult produsele lor de ingrijire, dar de data aceasta am luat cateva cosmetice. Am vrut sa incerc noutatile – noul ruj-creion din gama Glossip, balsam de buze si fard cremos.
Sunt fana a rujurilor hidratante, mai ales in format ruj-creion retractabil. La fel si cu fardurile cremoase tip jumbo. Asta si am luat

Creion -ruj Glossip [ nuanta 06]. Incep cu nuanta, pentru asta mi-a dat batai de cap. Intitial, cand am facut eu comanda, pe site scria doar nr nuantelor, nu si denumirea . Acum am vazut ca au schimbat si au pus denumirile.

Am vrut cu totul alta nuanta, un roz mai purtabil, dar nu era in stock si am fost nevoita sa aleg aceasta nuanta mai aprinsa. Am zis ca merge folosit ca si contur sau nu stiu ce era in capul meu. Si nu, nu imi place nuanta. Ea in sine e frumoasa tare, doar ca mie nu imi sta bine, e foarte aprinsa. Poate o voi purta la vreun eveniment. Dar rujul este de o calitate exceptionala, de la ambalaj pana la textura. Foarte pigmentat, se aplica uniform, hidratant,placut – vis! Va recomand sa-l incercati cu mentiunea sa alegeti bine culoarea, sa nu fiti apoi dezamagite. In plus, are si filtre solare, cautam demult asa ceva! Poate data viitoare am noroc cu nuanta potrivita.
Balsam BB de buze cu unt de mango si ceramide – dragoste la prima aplicare. Este usor nuantat in roz [ pe site veti gasi si alte optiuni de culori], foarte hidratant, are SPF, miroase placut, cremos, delicat. Foarte bun! Se poate folosi si peste alt ruj, poate mai mat.

Imi place mult si fardul de pleoape stick . Are o formula cremoasa, waterproof. Nuanta e minunata, o nuanta de baza pe care o poti folosi ca atare sau ca o baza pentru alte farduri, de exemplu cele cu glitter sau mate, nu conteaza, reziste eroic toata ziua. Foarte frumos, calitativ, placut.

Pe SITE intodeauna veti gasi o multime de produse minunate,incercati geluri de dus, creme de corp, dar si produse de makeup. Shopping placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *