Make-up la birou: 7 greseli pe care NU trebuie sa le faci

Majoritatea dintre voi lucreaza de la birou. Pentru o astfel de pozitie aveti nevoie sa stiti ca exista o conduita in ceea ce priveste machiajul pe care il realizati. Mai jos veti afla care sunt greselile pe care trebuie sa le omiteti atunci cand va machiati pentru a merge la birou.

7 greseli pe care NU ai voie sa le faci

  1. Lumina. Atunci cand incepeti sa ve machiati sa aveti grija unde ve pozitionati, astfel incat sa aveti parte de o lumina cat mai naturala, pentru a nu incarca fata prea mult. Pentru un machiaj de zi aveti nevoie sa fiti cat mai naturale si mai frumoase prin simplitatea voastra. Lumina neoanelor sau a becurilor nu reprezinta un avantaj, fiindca machiajul vostru s-ar putea sa redea faptul ca sunteti bolnave, iar voi trebuie sa aratati ca sunteti sanatoase si pregatite pentru munca.
  2. Fond de ten. Atunci cand aplicati fondul de ten, fiti atente care este cantitatea pe care o aplicati. Prea mult fond de ten sau pudra s-ar putea sa va imbatraneasca. Incercati sa acoperiti zonele din jurul ochilor si imperfectiunile pe care le mai aveti. Putin fond de ten va va crea lookul natural de care ai nevoie pentru o zi la birou.
  3. Conturarea fetei. Toate cred ca ati intrat in pas cu moda si ati inceput sa va conturati fata. Totusi aveti grija la machiajul de la birou. Aceasta tehnica nu este recomandata in cazul machiajului pentru birou. In aceasta situatie puteti aplica o pudra un pic mai inchisa in jurul pometilor pentru a va subtia putin fata.
  4. Nu folositi blush. Cele care obisnuiti sa va conturati fata, incercati sa nu folositi si blush, el va atrage prea mult atentia asupra pometilor vostri si va vor face sa aratati prea incarcate.
  5. Gloss sau ruj? In functie de starea voastra spirituala alegeti sa purtati pe buze o anumita nuanta de ruj. O nuanta prea tare nu este potrivita pestru o zi obisnuita de birou. Daca aveti o sedinta mai importanta puteti folosi un ruj mai rosu, dar nu foarte aprins. Gloss-ul in niciun caz nu este recomandat sa il purtati la birou. El este bun de purtat pentru o seara in oras. Un balsam de buze este ideal pentru rutina zilnica de la birou, plus ca il puteti purta cu voi oricand.
  6. Machiajul ochilor. La machiajul ochilor nu aveti voie sa folositi farduri de pleoape in culori tari. Daca sunteti indemanatice si va machiati repede, puteti folosi un tus de ochi, creand o linie subtire la baza genelor. Daca nu sunteti stapane pe voi in ceea ce priveste tusul de ochi puteti foarte simplu sa aplicati putina mascara pe gene.
  7. Definirea sprancenelor. Niste sprancene usor definite va vor face sa aveti un look mai retusat, ingrijit si profesional. Ele au un rol foarte important in definirea si iluminarea fetei, asa ca nu va accentuati sprancenele pentru a nu fii prea stridente. 

    Pentru un machiaj de zi este important sa fiti cat mai naturale, de aceea Bottega Verde va pune la indemana o gama variata de produse naturale, care sa va defineasca usor trasaturile feminine. Produsle Bottega Verde sunt accesibile oricareia dintre voi care doreste sa arate diferit, dar simplu in orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *