Afla ce eyeliner ti se potriveste, in functie de culoarea ochilor!

Tu tii cont de culoarea ochilor atunci cand iti alegi eyelinerul? Un tus negru nu este singurul cu ajutorul caruia iti poti contura privirea. Auriul, verdele sau aramiul sunt doar cateva dintre sugestiile pe care BottegaVerde.ro ti le-a pregatit!

Un machiaj fara cusur, in special in zona ochilor, nu este niciodata complet fara mascara si tus. Genele sunt curbate si alungite, iar privirea este evidentiata cu ajutorul cat-eye-ului. Descopera cum alegi eyelinerul in functie de culoarea ochilor si fii gata sa-ti realizezi machiajul perfect:

Iata ce tus este potrivit pentru tine!

1. Eyeliner ochi albastri

Pentru posesoarele unor ochi albastri sunt recomandate nuantele in contrast, acesta fiind secretul unui machiaj de succes, conferind o privire patrunzatoare. Pentru iubitoarele de eyeliner in nuante vii, este recomandat sa alegi culori deschise si stralucitoare, care sa iti lumineze si mai mult privirea, evidentiind nuanta irisului, precum auriu sau albastru deschis.

Opteaza pentru un tus cu sclipici auriu. Daca iti place stralucirea, alege acest tus de ochi sclipitor. Usor de aplicat, cu pensula sa incorporata, lasa in urma sa o sclipire si este practic perfect de la prima miscare. Este ideal pentru cele care isi doresc  ochi sclipitori si stralucitori.

Alege un tus albastru, lichid, din gama Glossip.  Aplicarea tusului de ochi nu a fost niciodata asa de usoara. Cu acest creion grafic doar dintr-o singura atingere veti avea o linie exacta perfect definita, fara vreun risc de murdarire sau eroare. Procentul ridicat de pigmenti din formula, garanteaza o culoare intensa inca de la prima aplicare.2. Tus pentru ochi verzi

Ochii verzi sunt scosi in evidenta cel mai bine in contrast cu tonuri de rosu. Daca iti doresti un eyeliner colorat, nu este indicat sa alegi un rosu aprins, precum cel pe care il folosesti pentru buze.

Alege nuante cu subtonuri de rosu, precum ametist, granit sau bronz, fiind o inspiratie buna de culori. Pentru posesoarele de ochi verzi, un tus maro, lichid este ideal! Pentru efect maxim, aplica un creion alb, pe pleoapa inferioara pentru a adauga un plus de luminozitate si efectul de marire al ochilor.3. Tusul potrivit pentru ochii caprui

In cazul ochilor caprui ar fi bine sa eviti eyelinerele in nuante de maro, bej sau pamantiu. Cele mai potrivite culori pentru tine sunt albastru si galbenul chihlimbar.

Aceste doua culori sunt reteta ideala pentru un machiaj fabulos in cazul ochilor tai. Tonurile de galben adauga un plus de luminozitate privirii, in timp de albastrul contrasteaza cu nuanta de maro, pe care o scoate in evidenta. Daca nu esti pregatita sa folosesti prea multa culoare, mai ales intr-un machiaj indraznet, traseaza doar o linie subtire de eyeliner, la baza pleoapei.

Alege un tus albastru electric. Surprinzator de usor de aplicat cu pensula sa profesionala, acest tus de ochi va permite sa trasati o linie perfecta si precisa: inalta definire si culoare pura pentru un machiaj inspirat din anii 60 si ochi de o profunzime mai mare.

Tusurile Bottega Verde sunt rezistente la apa si la transfer. Eyeliner-ul traseaza contururi perfecte, demne de invidiat! Bottega Verde prezinta o varietate de tusuri pentru ochi, imbogatite cu ingrediente naturale. Apeleaza la ajutorul unui tus colorat, lichid, in nuante de albastru sau maro si transforma machiajul in momente de grija naturala fata de tine insati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *