News on beauty: Produse noi, Haul Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe News on beauty.

Nu e prima oara cand vorbesc despre Bottega Verde aici pe blog pentru ca-mi plac mai multe produse de la ei. Siiii.. mi-am dat seama ca nu v-am vorbit despre ultima comanda.

Nu le-am pozat cand le-am primit pentru ca erau 2 produse pe care le-am si folosit FIX in ziua in care au venit. Dar prima oara am sa va zic ca.. mi-am luat si ceva pentru ingrijire si ceva produse de machiaj.

Am sa incep cu produsele pentru ingrijirea parului pentru ca-mi doream ceva nou de incercat. Am mai mentionat aici pe blog ca de mult timp nu-mi mai sta parul cum vreau. Am tot schimbat produsele pentru par si nici macar unul nu ma multumeste.

Am comandat doua sampoane pentru par, destul de diferite as zice eu. Primul pe care l-am ales a fost cel cu argila alba si propolis. L-am pus in cos mai ales pentru ca zicea ca e pentru parul gras si ca simti ca-ti curata parul in profunzime. Lucru cu care sunt de acord! Cand imi aplic prea multe produse pe par, fie ca e vorba de uleiuri, fie ca e vorba de sampon uscat, majoritatea sampoanelor nu-mi lasa impresia ca mi-ar fi spalat in profunzime parul. Asa ca apelez la el si-mi simt parul SUPER curat. Adica super curat si mi se pare ca nici nu mi se ingrasa atat de repede.

Cel de-al doilea sampon nu e atat de puternic si, printre proprietati, spun ei ca ar fi potrivit pentru un par vopsit. El este cu extract de ginseng si proteine vegetale. Bineinteles ca m-a atras cand zicea ca e pentru un par vopsit, hello, purtatoare de asemenea par aici. Desi parul meu e gras, in principiu, e destul de fragil si fara prea multa stralucire, asa ca am considerat ca samponul, mai ales ca are uleiuri, ar fi potrivit pentru perioadele cand imi spal foarte des parul.

Sampoane Bottega Verde

Revin la produsele de machiaj! Aici am stat super mult sa ma gandesc pentru ca sincer, imi doream un primer diferit. Majoritatea bazelor de machiaj pe care le-am folosit au fost cu silicon si au avut efectul ala de umplere a porilor dar cateodata mi se parea ca se simt destul de greoi pe fata.

Asa ca acum am ales baza de machiaj cu efect de ten perfect in culoarea bej. Motivul pentru care am ales-o e pentru ca spuneau ei pe site ca e delicata si ca are o textura ultra usoara. E un primer care are putina culoare dar care aproape nu se vede.

Primer Glossip

O pompita imi ajunge de obicei pentru toata fata si-mi lasa putin tenul lipicios, ca dupa un fond de ten care trebuie setat cu o pudra. Si de obicei nu astept sa se usuce primerul ci aplic imediat fondul de ten, am impresia ca asa fondul de ten are aderenta mai buna, ca nu mai sta deasupra. E un primer care pentru mine chiar a fost diferit si-mi place, are si pompita, alt lucru care ma bucura. Singurul lucru la care nu stiu sa ma astept este.. cat o sa ma tina? Are doar 15 ml si are un pret destul de mare, 89 de lei. Oricum, cei de la Bottega Verde mai au si reduceri si, in cazul in care o sa se termine relativ repede, am sa astept un discount sau chiar Black Friday. Au si ei reduceri fix pentru Black Friday, pe 17-19 noiembrie, daca va tenteaza ceva.. atunci e perioada potrivita pentru a comanda.

Surpriza, surpriza, in cosul meu a aparut si o mascara waterproof din gama Glossip. Adica.. cred ca am 6 rimeluri deschise acum pentru ca imi tot vine sa cumpar. Pe site exista foarte multe variante de rimeluri, fie ca sunt din gama lor Bottega Verde, fie din gama Glossip, si m-am hotarat destul de greu dar am ales varianta pentru volum si modelarea genelor.

Rimmel Glossip

Rimmel Glossip

In primul rand, rimelul acesta nici macar nu-l simt pe gene. Adica unele chiar se simt greoaie, asa, in cazul acestuia nu am avut o problema (si ma asteptam sa se simta, mai ales ca e waterproof). Periuta e flexibila si e ATAT de misto chestia asta pentru ca, atunci cand schimb mana ca sa imi rimelez genele, inclin putin periuta ca sa pot sa ajung la toate genele.

Periuta e din plastic si e destul de voluminoasa dar nu-mi e greu sa-mi aplic rimel si pe genele inferioare. Ce-mi place la formula rimelului e faptul ca-mi modeleaza genele, fix dupa cum se si numeste. Pentru ca ajuta genele sa nu stea atat de drepte, ci sa fie frumos intoarse.

Singura problema e ca se demachiaza destul de greu si da, stiu ca e waterproof, dar trebuie sa insist destul de mult cu un demachiant bifazic ca sa nu ma trezesc de dimineata ca un urs panda.

Mi-am amintit acum, pe final de postare, ca mi-am luat si un sampon cu seminte de in,  in varianta travel-size. Are doar 50 de ml si l-am luam in cazul in care ma voi duce in vacanta. Nu l-am si incercat inca pentru ca-l pastrez fix pentru calatorit.

Sampon Bottega Verde

Cam astea au fost cumparaturile mele, de data aceasta. Am impresia ca de fiecare data cand intru pe site sunt produse noi si ma tenteaza mai multe. Daca nu ati vazut si celelalte cumparaturi de la Bottega Verde, va las aici si aici articolele despre ele si asa descoperiti si unul din rujurile mele lichide preferate. Am tot zis ca le fac un articol separat pentru ca they are SO GOOD!

Voi ce produse ati incercat si ce-mi recomandati? ?

Pe data viitoare, va puuup!

P.S.: Nu uitati sa va abonati si la canalul de youtube, chiar editez un clip nou in care sunt si doua produse Bottega Verde. Ne vedem acolo!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *