O lume perfecta: BottegaVerde: produse din ultima comanda

Acest articol a aparut prima data pe O lume perfecta.

V-am povestit deja despre toate produsele achizitionate din magazinul BottegaVerde.ro cu exceptia unui rimel. Desi am comandat de multe ori de la ei nu am achizitionat niciodata un rimel asa ca nu stiam exact cum sunt. Ultima dat am zis sa fac o incercare asa ca am ales un rimel care, din descriere, promitea multe. Pana la urma nu l-au mai avut si am ales un rimel 3 in 1 cu miere si bumbac.

Primul rimel pe care il alesesem era negru si nici nu mi-am dat seama ca acesta nu este decat dupa ce l-am primit. Deobicei prefer ca rimelurile pe care le achizitionz sa aiba aplicatorul gros si cu cat mai multi peri pentru volum, iar aceasta are aplicatorul subtire pentru a separa genele. Ma asteptam sa fie ca cele pe care le-am mai avut si de care am fost dezamagita, dar nu a fost asa. Chiar am ramas surprinsa de efectul acestui rimel asupra genelor si acum imi dau seama ca, conteaza foarte mult si compozitia.

Formula contine miere de bumbac, hranitoare si protectoare.

Ce mi-a placut cel mai mult:

  • nu incarca genele.
  • le alungeste destul de mult chiar daca nu le da prea mult volum.
  • este rezistent la apa, iar in perioada aceasta cu umiditate ridicata este perfect.

Am incercat sa imi fac cateva poze sa va arat cum arata si la ochi. Fardul si luciul de buze sunt tot de la BottegaVerde si am scris despre ele aici.

Stiti deja ca sunt „fana vanilie” si de cate ori am ocazia imi achizitionez cate ceva care sa contina cat mai multa vanilie. Am deja parfumul, de la BottegaVerde, cu vanilie neagra, am incercat gelurile de dus cu vanilie si sapunul, dar am vrut sa vad si cum este gelul de dus cu petale de vanilie. Si acest gel de dus are aceeasi consistenta ca celelalte, miroase foarte bine, iar parfumul persista cateva ore bune pe corp, dar spre deosebire de cel cu vanilie neagra, mirosul nu este atat de intepator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *