3 sfaturi pentru a avea un ten luminos

De cele mai multe ori, tenul poate spune multe despre noi. Ne poate da de gol atunci cand nu ne-am odihnit suficient, atunci cand nu am baut destula apa sau atunci cand am trecut printr-o perioada stresanta. Un ten ingrijit si bine hidratat insa, ne intinereste si ne ajuta sa avem o baza buna pentru un machiaj reusit.

Demachierea

Dupa o zi obositoare in care am purtat machiaj de dimineata pana seara, tenul nostru are nevoie de o ingrijire atenta si de o pauza de respiro. Pentru a avea o piele sanatoasa si fara imperfectiuni, este important sa ne demachiem in fiecare zi si sa alegem produse cu ingrediente naturale, care sa nu ne afecteze tenul. Laptele demachiant cu migdale dulci si ulei este o varianta potrivita pentru indepartarea machiajului care nu ataca pielea, continand 96% ingrediente naturale. Este o lotiune delicata, blanda in contact cu pielea, care inlatura machiajul si impuritatile cu o singura miscare rapida. Laptele demachiant este produs cu ulei de migdale dulci si lasa pielea incredibil de matasoasa, catifelata si pregatita pentru urmatoarele tratamente.

Tratamentele pentru ten

Dupa ce tenul este curatat temeinic, il putem ajuta sa se regenereze oferindu-i tratamente pe care le putem aplica acasa, ori de cate ori simtim nevoia. Este important ca de cateva ori pe saptamana sa ne aplicam masti hidratante potrivite tipului de ten, pentru a avea o piele mai frumoasa si reimprospatata. Poti alege masca superhidratanta cu afine si zmeura, in special daca ai tenul tern si deshidratat. Aceasta este echivalentul unui tratament de hidratare expres, pentru ca reduce semnele de oboseala si stres si ofera o stare de bine, avand o textura moale, delicata si arome imbietoare care iti relaxeaza si rasfata simturile.

Hidratarea

Atunci cand spunem ten luminos, de cele mai multe ori ne gandim la un ten bine hidratat, stralucitor, care arata extrem de sanatos. Pentru a obtine aceste efecte este necesar sa bem cat mai multa apa si sa folosim creme potrivite, iar pentru ca nimeni nu isi doreste o piele inflamata, este recomandat ca produsele de hidratare sa contina ingrediente emoliente si calmante. Crema de fata hidratanta si nutritiva cu extract de aloe vera raspunde tuturor acestor cerinte cu ajutorul sucului de aloe vera, planta frumusetii. Mai mult, aceasta poate fi folosita si de persoanele cu piele sensibila, fiind imbogatita cu unt de shea, ulei de migdale dulci si miere, potrivite tenului delicat.

Pe langa obiceiurile uzuale de curatare si hidratare, este necesar sa hidratam pielea in profunzime si sa prevenim sau sa combatem, atunci cand este cazul, semnele de imbatranire precoce. Cu toate ca cele mai multe persoane considera ca o preocupare pentru acest lucru ar trebui sa apara dupa 45 de ani, specialistii recomanda folosirea produselor de prevenire a imbatranirii tenului chiar inainte de 30 de ani. Trebuie, astfel, sa ne asiguram ca dupa aceasta varsta acordam o atentie speciala produselor de acest tip, atat pentru ingrijirea fetei, cat si pentru corp. Unul dintre cele mai potrivite produse in acest sens este uleiul de macese. Potrivit pentru fata si corp, uleiul de macese este un produs unic in lume datorita calitatilor sale exceptionale reparatorii. Acesta combate vergeturile si semnele de imbatranire, protejand celulele impotriva activitatii radicalilor liberi. Poate fi utilizat zilnic pentru o piele foarte elastica si ferma.

Este important ca produsele folosite pentru ten si corp sa contina ingrediente naturale, care sa nu dauneze pielii, iar filosofia adoptata de Bottega Verde este de a fi in armonie cu mediul si de a folosi decent ingrediente active din natura. De asemenea, toate produsele cosmetice ale companiei, cu exceptia lacurilor de unghii si a parfumurilor, au fost testate dermatologic, iar cele care se aplica in jurul ochilor au fost testate oftalmologic sub control medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *