Oja neagra: 7 modele de manichiura pe care trebuie sa le incerci!

Negrul este o culoare serioasa, pentru unii poate chiar obscura, dar ea poate fii si eleganta. Depinde doar de contextul in care doresti  sa purtati ceva de culoare neagra. Manichiura cu oja neagra poate fi un element cu care sa iesi in evidenta, iti alungeste unghiile si iti pune forma unghiei in evidenta. Trebuie sa aflii cum sa porti acest fel de manchiura, astfel risti sa ai un mic dezastru pe unghiile tale. Iata mai jos 7 modele de manichiuri cu oja neagra cu care nu vei da gres!

7 modele de manichiura cu oja neagra

  1. Unghii scurte. Negrul pe unghiile lungi este de preferat sa il porti doar de Halloween. Un lac de unghii negru pentru o manichiura de zi cu zi este indicat sa il porti pe niste unghii scurte patrate, care dau foarte bine indiferent de moment si indiferent de ce ai purta.
  2. Oja neagra si ceva argintiu. Negrul da foarte bine cu ceva argintiu langa. Daca te-ai plictisit de modelele simple de manichiura cu oja neagra, poti incerca un model cu oja argintie folosind o stampila. Daca nu ai o stampila iti poti desena cate o linie verticala sau orizontala pe fiecare unghie. Ai grija sa nu folosesti si alte culori langa si sa nu faci prea groase liniile.
  3. Negru si animal print. Daca iti place negrul si animal print-ul, sa stii ca le poti imbina foarte usor intr-o manichiura, care te va face sa fii mai senzuala. Poti sa lasi negrul ca fundal si sa aplici un animal print cu alte nuante, sau sa alegi o nuanta nude si sa aplici un animal print cu negru pe deasupra. E alegerea ta cum doresti sa combini nuantele.
  4. Oja neagra mata. Oja mata a inceput sa fie in trend de ceva vreme. Poti alege un lac de unghii negru mat care sa iti ofere o manichiura eleganta si speciala. Negrul mat merge in combinatii si cu alte nuante. Asa ca poti incerca sa iti faci unele modele de invidiat folosind o oja neagra lucioasa si una mata.
  5. French cu negru. Daca doresti sa fii mai neconformista poti incerca si un model de french cu oja neagra. In functie de preferintele tale, poti sa il lasi asa simplu sau sa iti faci un model pe inelar si pe degetul mare.
  6. Un plus cu oja neagra. Pe langa argintiu, pe care l-am mentionat mai sus, negrul se potriveste si cu nuante de alb, crem si gri. Poti incerca o manichiura cu aceste culori, peste care sa realizezi modele cu o oja neagra. Ai nevoie doar de imaginatie si de cat mai multe nuante de oje.
  7. Daca esti fana a lucrurilor vintage, afla ca si o manichiura ti-o poti face in stilul acesta. Pe negru dau foarte bine modelele vintage, asa ca poti alege un model pe care sa il aplici pe oja neagra. Nu uita ca la final sa dai si un strat de lac de unghii, astfel incat manichiura ta sa reziste pentru cat mai mult timp.

Oja neagra iti aduce un plus de stralucire si eleganta mainilor tale. Sunt o multime de vedete nationale si international care au adoptat acest trend. Daca iti place negrul imbina-l cu ceva dragut sau nu! BottegaVerde.ro este o companie care mizeaza foarte mult pe naturalete si eleganta, creand fel de fel de produse care sa fie pe placul clientilor. Produsele Bottega Verde sunt concepute pe baza unor retete naturiste din plante cu specific zonei mediteraneene, astfel naturaletea este o calitate cu care produsele se insusesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *