Ai buzele subtiri? Iata 3 sfaturi care te ajuta sa dai senzatia de volum buzelor tale!

Un trend in lumea makeup-ului e sa ai buzele voluminoase. Atrag priviri, cuceresc inimi si fac alte femei invidioase. Daca nu vrei sa apelezi la interventii costisitoare care ti se par false, poti apela la trucuri. Trucuri care iti vor face buzele mai voluminoase si senzuale. Ce trebuie sa stii in legatura cu acest lucru este faptul ca existe produse de machiaj si tehnici pentru a reda volum buzelor tale. Pentru asta te invit sa arunci o privire peste trucurile de mai jos, care te vor face sa arati exceptional.

3 trucuri prin care sa obtii buze mai voluminoase

1. Corectarea buzelor. Buzele tale au un contur natural. Ele sunt subtiri si din cauza conturului lor. Astfel, poti sa iei un corector de fata si il aplici in jurul buzelor. Dupa ce l-ai intins bine si ai acoperit formatul natural, iei un corector mai inchis si il aplici peste conturul natural al buzei superioare si sub conturul natural al buzei superioare. Intinzi bine corectorul si dai un strat de pudra pentru fixare. Dupa ce aplici si rujul sau luciul de buze, vei vedea instant diferenta. Rujul poate sa fie atat cremos, cat si mat. E alegerea ta ce vrei sa folosesti.

Tot la acest truc intra si iluminatorul. Poti folosi un pic de iluminator deasupra arcului lui Cupidon, vei vedea diferenta.

2. Creion contur buze. Un alt truc propus de specialisti pentru a nu mai avea buze subtiri este tehnica conturarii buzelor cu un creion. Cu siguranta folosesti un creion de buze sau macar ai folosit. Dupa ce aplici fondul de ten pe fata si ajungi la machiajul buzelor, ia un creion de buze si in loc sa urmaresti linia naturala a buzelor, incearca sa depasesti foarte putin acea linie, astfel incat sa creezi iluzia de buze voluminoase. Le colorezi in ce nuanta doresti, de preferat una mai inchisa (marsala, visina putreda etc.), fiindca efectul este mai vizibil. Iti va placea la nebunie acest truc!

Tot la aceast truc intra si tehnica creionului alb. In mijlocul buzelor si pe conturul care creeaza „inima” buzelor aplici un creion de culoare alba. Apoi intinzi un pic produsul, pentru a crea acele delimitari pierdute. Ai grija sa nu stergi ceea ce ai aplicat. Apoi aplici efectiv un luciu sau un ruj cremos, dar nu un ruj mat. Acela va acoperi creionul alb. Vei vedea cum buzele tale vor arata mai mari.

3. Rujuri care fac buzele mai volominoase. La acest truc ai efectiv nevoie de un ruj cu efect de volum sau de rujuri care maresc buzele. Astfel de rujuri sunt cele mentolate. Rujurile mate au si ele efect de marire a buzelor. Ele rezista foarte mult timp pe buze, oferindu-ti senzualitatea de care ai nevoie. Incearca aceste tipuri de rujuri si vezi ce efecte iti ofera. Daca nu esti multumita de rezultatul lor ai posibilitatea sa alegi un ruj cu acid hialuronic, acela cu siguranta iti va crea senzatia ca ai botox.

Pentru orice tip de truc ai nevoie de unele produse. Produsele BottegaVerde.ro iti ofera certitudinea de care ai nevoie. Compozitia lor este realizata pe baza unei retete italienesti veritabile. Produsele sunt naturale si au diferite ingrediente in compozitia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *