Conturul: 3 tips&tricks pentru a-ti evidentia culoarea ochilor

De cele mai multe ori, aceeasi tehnica de conturare a ochilor nu este potrivita pentru toata lumea. Aceasta trebuie sa fie aleasa in functie de forma ochilor, in functie de indemanare si tinand cont de imperfectiunile pe care fiecare dintre noi le are la nivelul fetei. Exista diferite produse si nuante pe care le poti folosi, deci cu siguranta vei gasi modul perfect prin care sa-ti evidentiezi culoarea ochilor. Indiferent daca esti incepatoare sau experimentata in materie de machiaj, mereu poti afla tips&tricks care sa te ajute sa iti realizezi un contur de ochi mai rapid si mai potrivit.

Iata cum iti poti contura privirea

  • Tusul de ochi

Una dintre variantele pentru care opteaza cele mai multe persoane atunci cand vine vorba de conturul ochilor este tusul. Acesta poate avea texturi diferite, fiecare dintre ele avand un anumit grad de dificultate in ceea ce priveste aplicarea. Daca nu esti foarte indemanatica atunci cand vine vorba de trasat linii drepte, poti alege tusul de ochi waterproof cu pantenol de la BottegaVerde.ro. Daca ai deja experienta in aplicarea tusului, vei iubi gelul-crema contur de ochi de la Bottega Verde. 

  • Creioanele de ochi

Daca ti se pare mai simplu sa iti accentuezi privirea doar prin folosirea unui creion de ochi, poti alege creionul de ochi waterproof retractabil cu vitamica C si E de la Bottega Verde. De asemenea, creioanele de ochi sunt un ajutor notabil daca iti doresti o culoare mai profunda a tusului. Aplica inainte de tus creionul de ochi rezistent cu ulei de maces si ulei de argan de la Bottega Verde pentru o culoare puternica si durabila! 

  • Iluminarea ochilor

Un secret extrem de util in ceea ce priveste conturarea ochilor este iluminarea acestora, in special prin aplicarea unor culori deschise in coltul intern, pe linia apei sau sub sprancene. Creionul de ochi iluminator cu vitamina E, auriu de la BottegaVerde.ro este un as in maneca pentru zilele in care ne dorim sa cream iluzia unor ochi mai mari sau vrem sa nu parem obosite. 

Atunci cand alegi modalitatea prin care iti conturezi ochii, verifica toate optiunile pe care le ai si alege produse de calitate, care sa nu iti irite ochii! Bottega Verde ofera o gama larga de produse pentru conturarea privirii, potrivite atat persoanelor care nu au experienta in ceea ce priveste machiajul, cat si profesionistilor. In plus, toate produsele companiei sunt imbogatite cu extracte naturale, iar cosmeticele pentru ochi au fost testate oftalmologic sub supravegherea unui medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *