Nuante de blond: tips&tricks pentru alegerea perfecta

Cele mai multe dintre noi au ravnit cel putin o data la o nuanta placuta de blond, iar cele mai indraznete au incercat diferite nuante pentru parul lor. Alegerea culorii potrivite pentru trasaturile fiecarei persoane este dificil de facut si trebuie sa tinem cont de cateva aspecte atunci cand alegem sa ne vopsim blonde.

Uite cum poti alege nuanta potrivita de blond!

1. Nuanta potrivita

Exista MULTE persoane carora le place blondul, insa aceasta culoare de par nu se potriveste cu trasaturile oricui. Trebuie sa tii cont de nuanta tenului si de personalitatea ta atunci cand alegi tipul de blond al vopselei. Daca ai o culoare inchisa a parului si iti doresti sa fii blonda, atunci trebuie sa ai grija la procesul de vopsire. Ar fi bine ca nuanta pe care o alegi prima data sa nu fie foarte deschisa, pentru a nu-ti degrada parul. Astfel, potrivita pentru tine ar fi o vopsea de par blond nisipiu, iar daca nu esti sigura de nuanta, alege vopseaua de par Color Brio, blond de la Bottega Verde. Produsul are o nuanta de blond placuta, de lunga durata, care nu este stridenta. Daca iti doresti sa iesi in evidenta sau daca esti o persoana nonconformista, alege un blond platinat sau o vopsea de par blond alb.

Daca ai deja o culoare deschisa la par, atunci ai mai multe variante la care poti apela. Daca vrei o nuanta deosebita, pe care nu o vei vedea la toata lumea, poti alege o vopsea de par blond cenusiu, iar daca vrei sa indraznesti si mai mult, alege sa te vopsesti blond deschis cenusiu. Vei fi cu siguranta remarcata, iar nuanta parului tau nu va trece neobservata.

2. Calitatea produselor

Indiferent de nuanta pe care o alegi, atunci cand decizi sa te vopsesti blonda trebuie sa fii mai atenta decat in mod normal la calitatea produselor folosite. Pe piata poti gasi produse care sa iti agreseze si sa iti deshidrateze firul de par, iar rezultatul va fi unul extrem de inestetic. Opteaza pentru produse de calitate, cu ingrediente care sa iti protejeze atat parul, cat si scalpul. Vopseaua de par Color Brio de la Bottega Verde. Partea cea mai buna a acestui produs este ca nu contine substante agresive sau care sa provoace reactii alergice. Formula sa nu contine amoniac, rezorcina, parafenilendiamina sau conservanti.

3. Schimbarea temporara a culorii parului

De multe ori, o schimbare drastica la nivelul aspectului fizic poate fi infricosatoare, insa daca vrei sa obtii o nuanta placuta de blond fara ca aceasta sa fie permanenta, poti alege masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan, aurie de la BottegaVerde.ro. 

Indiferent daca alegi sa-ti schimbi culoarea parului temporar sau permanent, ai grija atunci cand iti alegi vopseaua de par! Nuanta parului trebuie sa se potriveasca perfect cu trasaturile tale, pentru a te pune in valoare, iar calitatea produselor folosite trebuie sa nu fie neglijata. Alege produsele Bottega Verde daca iti doresti o culoare intensa si par protejat in acelasi timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *