Nuante de roscat: 3 sfaturi pentru a alege vopseaua potrivita!

Daca esti o persoana indrazneata, care se plictiseste usor, mai ales de detaliile aspectului fizic, atunci te-ai gandit cel putin o data sa iti vopsesti parul intr-o nuanta speciala de roscat care sa te scoata in evidenta. Stii insa de ce aspecte ar trebui sa tii cont atunci cand iti alegi roscatul?

Nuantele de roscat

Daca inainte de a te vopsi ai cautat informatii despre diferentele dintre nuantele de roscat care exista sau daca doar te-ai uitat la tipurile de rosu pe care le au vopselurile in magazine, atunci stii cu siguranta ca roscatul poate fi de mai multe feluri. Trebuie sa tii cont de trasaturile tale atunci cand alegi vopseaua de par, pentru ca aceasta sa te complimenteze si sa nu iti scoata in evidenta imperfectiunile.

  • Astfel, daca ai un ten deschis la culoare si ochi verzi sau albastri, alege o vopsea de par roscat inchis sau roscat aramiu, potrivita pentru tine fiind vopseaua de par Color Brio roscat auriu inchis de la BottegaVerde.ro.
  • Daca ai tenul masliniu, opteaza pentru o vopsea de par roscat visiniu care sa-ti scoata in evidenta culoarea tenului.
  • In cazul in care esti nonconformista si vrei un par rosu aprins, varianta cea mai potrivita pentru tine este vopseaua de par rosu rubin.

Tipul de vopsea

Atunci cand alegi sa iti vopsesti parul intr-o nuanta atat de puternica, trebuie sa ai grija ce produse folosesti. Incearca sa tii cont de calitatea vopselei pe care o alegi si sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe produs! Pentru indraznetele care vor o schimbare radicala, potrivita este vopseaua de par profesionala rosu aprins, pentru a obtine o culoare puternica, provocand cat mai putin degradarea parului. Daca iti doresti o culoare intensa, dar te temi ca vopseaua iti va afecta structura firului de par, poti opta pentru vopseaua de par Color Brio de la Bottega Verde.

Ingrijirea parului

Cel putin la fel de importanta cum este calitatea vopselei, este ingrijirea pe care o acorzi parului dupa procesul de vopsire. Trebuie sa folosesti intotdeauna sampon si balsam pentru par vopsit, astfel incat nuanta parului sa fie protejata cat mai mult timp. De asemenea, daca simti ca stralucirea vopselei s-a diminuat sau daca iti doresti sa iti modifici usor culoarea parului, foloseste masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan de la Bottega Verde. 

Indiferent daca alegi sa-ti schimbi culoarea parului temporar sau permanent, ai grija atunci cand iti alegi vopseaua de par! Nuanta parului trebuie sa se potriveasca perfect cu trasaturile tale, pentru a te pune in valoare, iar calitatea produselor folosite trebuie sa nu fie neglijata. Alege produsele Bottega Verde daca iti doresti o culoare intensa si par protejat in acelasi timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *