Nuante de saten: care este vopseaua ideala pentru tine?

Nuanta de saten este una dintre cele mai ravnite culori. De ce? Pentru ca iti ofera naturalete printr-o serie de atribute pe care ti le transmite: simplitate, eleganta, stralucire. Este o nuanta pe un ton mediu, care nu preia niciun element din personalitatile brunetului si blondului. Mai jos vei gasi tonurile de saten potrivite fiecarei nuante de ten.

Iata nuantele de vopsea potrivite pentru tine, in functie de ten!

1. Nuante de saten pentru pielea deschisa la culoare

O piele deschisa la culoare se intalneste de obicei la fetele care au: ochii albastri, parul blond, fara culoare in obraji  (palida). Dar pot fi si fete care au parul si ochii negri. Indiferent de aceste trasaturi, poti incerca o nuanta de vopsea precum cacao cu lapte sau un castaniu deschis spre mahon. Daca nuanta ta naturala de par este un blond deschis, poti incerca sa un saten auriu, care sa iti reaminteasca prin reflexii de blond.

O persoana cu ten deschis este de obicei inconjurata de nuante precum blondul, coniacul, aramiul, dar un saten este si el bine-venit. Pentru aceste fete, nuanta ideala de saten este satenul deschis. Stilistii recomanda vopsirea parului cu cel mult doua tonuri, pentru ca altfel risti sa ai un saten care nu va mai parea natural, ci mai degraba artificial. Pielea deschisa la culoare este una dintre cele cu tonuri calde, din acest aceasta cauza trebuie sa ai grija cum alegi vopseaua. Un violet nu te va avantaja niciodata!

2. Nuante de saten pentru pielea in nuante medii

O piele in nuante medii ofera mai multa sustinere pentru un par saten. Ai culoare in obraji, nu iti e teama sa asortezi culorile, astfel incat sa nu iti scoata in evidenta culoarea pielii, iar culoarea ochilor este deja un accesoriu pentru nuante de saten mediu. Nuantele de saten mediu, castaniu inchis vor arata bine pe o piele cu aceeasi tonalitate, creand un look rafinat si complex.

Pentru a aduce reflexii parului tau si pentru a iti pune in evidenta ochii verzi, poti opta pentru niste suvite blonde, care iti vor oferi o imagine de ansamblu ravasitoare. De altfel, nici tehnica baleiajului nu se lasa mai prejos, oferindu-ti acelasi efect elegant si rebel in acelasi timp.

3. Nuante de saten pentru pielea inchisa la culoarea

Acest tip de piele iti ofera cea mai mare sustinere pentru un castaniu inchis. Intre pielea inchisa si satenul inchis se creaza un echilibru, pentru ca o nuanta mai deschisa nu iti va pune la fel de bine in evidenta trasaturile si nu te va lumina la fata. In schimb, un saten ciocolatiu inchis iti va oferi eleganta de care ai nevoie. Daca ai tenul masliniu poti opta pentru un amestec intre nuantele, saten auriu si saten inchis, astfel incat iti vei oferi luciu si stralucire nu doar parului tau, dar si fetei tale.

Pentru pielea neagra este recomandat satenul inchis si clasic pe care il vei regasi in unele aparitii ale lui Beyonce. Un saten inchis spre brunet este optiunea ideala.

Pentru a avea un par cat mai sanatos si stralucitor incearca produsele BottegaVerde.ro. Vopseaua de par de la Bottega Verde este creata pentru a iti oferi cat mai multa sanatate parului tau, astfel incat sa te bucuri de lungimea si culoarea lui pentru cat mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *