Vrei sa iesi din tipare? Iata 3 pasi de urmat pentru a obtine machiajul curcubeu!

Se intampla uneori sa ne plictisim de machiajul uzual sau conservator si vrem sa indraznim mai mult. Daca si tu vrei sa experimentezi si sa folosesti toate culorile de care te-ai temut pana acum, iata cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand iti realizezi un machiaj curcubeu!

Pleoape in culori metalice

Vrei sa te remarci printr-un makeup extrem de viu colorat, care sa te binedispuna atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau? Opteaza pentru buze nude sau in nuante discrete piersicii si accentueaza-ti ochii! Poti folosi diverse produse de machiaj cu ajutorul carora sa aduci curcubeul in privirea ta. Daca vrei sa realizezi un look elaborat, foloseste farduri pudra, iar daca vrei sa te machiezi rapid, apeleaza la fardul de pleoape lichid cu efect metalic de la BottegaVerde.ro. 

Curcubeu in culori aprinse

Machiajul curcubeu poate fi inteles in diferite moduri. Daca iti doresti asta, aplica-ti toate nuantele pe care le poti regasi si intr-un curcubeu, omogenizand discret linia de delimitare dintre acestea. Daca iti doresti un makeup curcubeu reinterpretat, poti avea o culoare accent si o alta nuanta asortata in pliul pleoapei. Difuzeaza pe partea superioara a pleoapei o nuanta vibranta de fard galben, iar pe suprafata pleoapei aplica fardul de pleoape cu vitaminele A si E si coenzima Q10, roz de la Bottega Verde. 

Daca esti adepta nuantelor reci, combina albastrul din pliul ochiului cu fardul de pleoape cu vitamina A si E si coenzima Q10, verde kaki pe toata pleoapa mobila, iar pe pleoapa inferioara inverseaza ordinea aplicarii nuantelor. 

Accentuarea privirii

Pentru ca alegerea culorilor de machiaj este una indrazneata, este de preferat sa trasezi la baza genelor superioare o linie generoasa de tus de ochi negru. Astfel, privirea iti va fi conturata, iar machiajul va fi armonizat. Daca esti indemanatica in ceea ce priveste aplicarea tusului, poti folosi un produs crema. Daca nu esti foarte priceputa, insa, alege tusul de ochi cu vitamina E, negru de la Bottega Verde. 

Din cand in cand este recomandat sa experimentezi lucruri noi in materie de machiaj, pentru a iesi din rutina ta de makeup. Combina cu indrazneala nuante pe care nu le-ai purta in mod obisnuit si complimenteaza-le cu un tus de ochi negru si cu o nuanta discreta a buzelor! Ai grija de tenul tau si foloseste intotdeauna produse cu extracte naturale, cum sunt cele propuse de Bottega Verde. Acestea sunt imbogatite cu ingrediente active care sa iti ingrijeasca pielea si sa arate bine in acelasi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *