Waterproof make-up: 5 produse MUST-HAVE pentru orice femeie!

Toamna este anotimpul in care umiditatea este in aer. Pentru un machiaj de zi cu zi care sa reziste acestori factori meteorologici, ai nevoie de cel putin 5 produse waterproof, care sa iti asigure un look exceptional in fiecare moment. Nimic nu e mai enervant decat faptul ca ai stat sa te aranjezi timp de 30 de minute, iar ploaia poate sa distruga asta in cel putin 5 minute. Aceste produse waterproof sunt un adevarat succes! Poti gasi cam orice tip de produs care sa fie waterproof, dar tu ai nevoie de cel putin 5 produse care sa iti asigure un machiaj perfect.

5 produse MUST-HAVE in geanta cu machiaje

1. Fondul de ten waterproof.

Fondul de ten waterproof iti ofera un finish mat si este perfect pe oricare din zonele fetei unde il aplici, mai ales sub ochi. 

 2. Mascara waterproof.

Rimelul waterproof a facut furori in lumea makeup-ului. Indiferent de starea vremeii, ochii au o umiditatea pe care o secreta intr-o cantitate de catre ochiul are nevoie pentru a se misca. De multe ori se poate intampla ca in timp ce mergi pe strada sa lacrimezi din cauza vantului si te gandesti ca nu cumva rimelul sa ti se fi intins. Ei bine, mascara waterproof este mai mult decat necesar in geanta ta de machiaje. El se aplica la fel ca orice rimel, doar ca iti rezista pe gene intreaga zi.

3. Rujul waterproof.

Indiferent de evenimentul la care mergi, un ruj pe buze va atrage priviri. Sa fii sigura ca rujul tau rezista pe buze cat mai mult timp, ai nevoie de un ruj rezistent la apa. Nu doar ca nu vei lasa urme de ruj pe pahare sau cesti, dar buzele tale vor arata intotdeauna senzuale.

4. Eyeliner waterproof.

Nu este niciun lucru mai enervant, decat faptul ca te privesti in oglinda cand ajungi la un eveniment si vezi ca tusul ti s-a intins la cotul ochiului, facandu-te sa arati ca un personaj dintr-un film bizar. Ei bine, afla ca eyeliner-ul waterproof iti rezista intreaga zi pe pleoapa, indiferent daca plangi, iti curge ochiul sau ploua. Este un produs revolutionar, care cu siguranta nu va fi uitat prea curand.

5. Pudra waterproof.

Chiar daca nu a castigat prea mult teritoriu in Romania, pudra waterproof este un produs care va va oferi o satisfactie mare in ceea ce priveste rezistenta machiajului pe fata pe durata unei zile. Pudra de fata fixeaza machiajul si il mentine cat mai mult timp intact. I-a gandeste-te acum, cum ar fi ca nici macar sa nu mai ai fata lucioasa dupa o zi de munca?!

Pe langa faptul ca produsele Bottega Verde sunt naturale, mai au o caracteristica pe care nu trebuie sa o omiti, sunt rezistente la apa. Unele produse Bottega Verde va ofera acest beneficiu, care va va mentine machiajul cat mai mult timp pe fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *