Beautyvogueroblog: 3 geluri de dus preferate de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Beautyvogueroblog.

Doar pentru ca anumite produse cosmetice sunt esentiale zilnic , nu inseamna ca trebuie sa fie si plictisitoare. Am sa va spun cum imi place sa folosesc cele 3 geluri de dus preferate de la Bottega Verde astfel incat sa imi transform dusurile zilnice in experiente unice si parfumate.

Vaniglia Nera – gelul de dus cu extract de vanilie

Este preferatul meu datorita parfumului sau ce persista pe piele destul de multa vreme si este potrivit pentru toate tipurile de piele. Pielea mea este moale si parfumata , iar fiecare dus este o experienta de aromaterapie. Acest gel de dus il folosesc de obicei seara pentru ca are un efect linistitor.

Lavanda –gel de dus cu extract de lavanda italiana

Acest fel de dus este parfumat pentru a va relaxa corpul si mintea ,curata pielea foarte usor rasfatand-o cu substante nutritive valoroase. Este de asemenea intr-o sticla economica de 400ml ( daca alternativ folositi si alte geluri de dus o sa va tina cateva luni ).Are o textura bogata si fina ce il face perfect pentru uzul cotidian . Acest gel de dus il am cu mine in toate concediile, iar acasa il folosesc atat dimineata cat si seara.

Argan si Iris –gel de dus delicat cu ulei de argan si lapte de iris

Acest gel de dus curata, hidrateaza si tonifica pielea lasand-o moale si placut parfumata. Este ideal pentru dusurile de dimineata ,daca doresti sa iti dea un plus de energie si sa iti transforme banalul dus intr-o experienta reconfortanta .

Pont?

Nu folosi mereu acelasi gel de dus, incearca sa alternezi 2 sau mai multe geluri de dus in functie de starea ta de spirit, de anotimp sau de aromele care iti plac la momentul respectiv.

Daca esti in cautare de cadouri pentru sarbatorile de iarna, intra pe Bottega Verde si vei gasi foarte multe produse la reducere . Daca folosesti codul BEAUTYVOGUE inainte sa finalizezi comanda ai 10% reducere. Doar primii 10 care folosesc codul vor avea aceasta reducere?.

Ce geluri de dus folositi de la Bottega Verde ?

Cu drag,

Roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *