Viseaza alaturi de noi! Descopera ilustratia acestei luni!

Viziunea ta este promisiunea de a deveni ceea ce visezi. Indrazneste sa fii creatorul realitatii tale! Daca iti doresti sa realizezi lucruri marete trebuie sa ai curajul sa si visezi, nu doar sa actionezi. Trebuie sa si crezi, nu doar sa planuesti.

Cum luna decembrie este una cu adevarat speciala, „Nu te opri sa visezi!” este mesajul inspirational  creat de ilustratoarea Liliana Arnaut pentru tine.

Filosofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”.

Pentru ca ne dorim sa implicam cat mai multa lume sa isi manifeste grija pentru natura, ne alaturam proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si te invitam sa ne ajuti sa sustinem impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.

Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania „Frumusetea este in tine” realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi una dintre cele doua variante (pentru a dona 5 sau 25 lei) si sa-ti alegi mesajul campaniei care doresti sa se regaseasca pe magnet, respectiv plasuta, inainte de finalizarea comezii. Donatia va fi adaugata in cosul tau Bottega Verde, iar tu nu trebuie decat sa plasezi comanda pentru realizarea donatiei. Comenzile nu pot contine exclusiv donatia.

Colectioneaza in fiecare luna mesajele motivationale, fie ca e vorba de magnet sau plasuta, iar noi te inscriem automat in tombola campaniei, unde poti castiga vouchere de cumparaturi in magazinul online Bottega Verde.

Frumusetea este in tine! Alege intre magnet sau plasuta, ambele inscriptionate cu mesajul campaniei, creat de Liliana Arnaut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *