5 produse in care sa investesti pentru a deveni un make-up artist de succes!

Daca esti pasionata de machiaj, atunci cu siguranta te-ai gandit macar o data sa urmezi o cariera de make-up artist. Poate te-au oprit temerile sau gandul ca nu iti vei permite sa urmezi cursuri de specialitate si sa iti cumperi produse de calitate, pe care sa ai incredere sa le folosesti pe tenul potentialelor tale cliente. Trebuie sa ai incredere in tine si sa iti urmezi acest vis, iar la inceput iti poti construi un kit de baza, pe care sa il extinzi odata cu timpul. Iata cele mai importante 5 produse pe care trebuie sa le ai in trusa ta.

Iata care sunt produsele de care ai nevoie pentru a fi un make-up artist!

1. Fondul de ten

Poate cel mai important produs din kit-ul tau de make-up artist ar trebui sa fie fondul de ten. Atunci cand vrei sa lucrezi pentru alte persoane, trebuie sa iti asumi responsabilitatea ca vei folosi doar cosmetice de calitate, care sa nu provoace iritatii sau alte probleme pentru tenul clientei tale. Investeste intr-un fond de ten imbogatit cu ingrediente active care sa hraneasca pielea si sa arate bine in acelasi timp! Poti incerca fondul de ten efect de piele perfecta cu acid hialuronic si aquaphyline de la BottegaVerde.ro. 

 

2. Pensule care fac diferenta

Ceea ce face diferenta in adevaratul sens al cuvantului intre un make-up realizat de un incepator si un machiaj profesionist sunt instrumentele cu ajutorul carora se aplica produsele. Nu trebuie sa cheluiesti o avere pe niste pensule de marca, ci este bine sa investesti in produse care sa aiba par moale si un design ergonomic care sa te ajute sa le folosesti cu usurinta. Pensulele de machiaj de la Bottega Verde sunt o varianta excelenta de pensule profesionale pe care ti le permiti si atunci cand esti la inceput de cariera.

3. Farduri de ochi

Atunci cand privesti poze cu make-up-urile realizate de profesionisti, probabil atentia iti este indreptata catre machiajul ochilor. Acesta este punctul central in ceea ce priveste orice machiaj si din acest motiv este recomandat sa alegi cu atentie farduri de ochi in culori deosebite, care sa aiba ingrediente naturale. Fardurile de ochi semnate Bottega Verde sunt perfecte pentru realizarea oricarui tip de make-up, ingredientele continute de acestea sunt naturale, iar produsele destinate aplicarii in jurul ochilor au fost testate dermatologic sub supravegherea unui medic, deci tu poti sta linistita in privinta clientelor cu ochi sensibili.

4. Pudra iluminatoare

Indiferent daca vrei sa realizezi make-up profesional sau te machiezi intr-o zi obisnuita, stii cu siguranta ca iluminatorul te scoate din anonimat si da viata tenului. Din trusa ta de make-up artist nu poate lipsi o pudra iluminatoare care sa se potriveasca pana si celor mai dificile nuante de ten. Iluminatorul pudra cu ulei de migdale dulci, bej auriu propus de BottegaVerde.ro este un produs care se potriveste celor mai multe culori de piele.

5. Ruj mat de neuitat

Fie ca ai cliente care iti cer un machiaj de ocazie, fie ca realizezi make-up de zi, rujul mat este secretul oricarui look sofisticat. Nuanta care nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa este clasicul rosu. Rujul mat cu ulei de argan si vitamina E, rosu muscata de la Bottega Verde este perfect atat pentru zi, cat si pentru seara si se potriveste celor mai multe nuante de ten.

Daca esti la inceput de drum in cariera ta de make-up artist, cel mai important este sa nu-ti lipseasca din kit increderea in tine si convingerea ca vei reusi. Daca investesti in produse de calitate, care sa contina ingrediente naturale, clientele tale vor fi incantate de rezultat, iar tu vei fi mandra de munca ta.

Alege produsele de la Bottega Verde, intrucat crezul acestei companii este de a fi in armonie cu mediul si de a folosi decent ingrediente active din natura. De asemenea, produsele companiei sunt de incredere, fiind testate dermatologic si oftalmologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *