5 trips&tricks pentru tenul inchis


Daca ai un ten inchis, cu siguranta te bucuri de niste avantaje pe care alte persoane nu le au. Faci mai putine cosuri si ai un luciu natural al pielii. Totusi, si acest tip de piele are nevoile sale. Persoanele cu o astfel de nuanta a pieleii au si tenul mai gras. Din aceasta cauza trebuie sa fii atenta ce produse folosesti si cum te machiezi, astfel incat sa iti evidentiezi trasaturile cu care ai fost inzestrata.

De asemenea, se spune ca persoanele care au un ten mai inchis imbatranesc mai greu, ceea ce este un mare atu pentru tine. Nu esti nevoita sa folosesti o crema antirid de la o varsta frageda. Fata de pielea deschisa, pielea inchisa contine mai multa melanina, iar acest lucru iti ofera mai multa protectie impotriva radiatiilor UV. Pentru un make-up reusit pileii tale inchise, iata care sunt cele 5 tips&tricks!

Iata cateva sfaturi pentru machiajul tenului inchis!

Daca esti una dintre femeile cu ten inchis trebuie sa iti trasezi cateva reguli, care te vor ajuta in realizarea machiajului de zi cu zi.

1. Fondul de ten.

Cand vine vorba de camuflaj lucrurile se complica. Ai nevoie sa iti gasesti un fond de ten, o pudra si un primer potrivite tenului tau si cat mai asemanatoare cu nuanta pielii tale. Incearca sa nu folosesti produse care contin uleiuri, ci apa. Pielea ta este oricum mai grasa, iar uleiurile din produse iti vor face machiajul sa luceasca mult mai repede. Iar daca doresti sa iti luminezi tenul, alege sa folosesti un fond de ten iluminator.

2. Machiajul ochilor.

Avand in vedere ca ai pielea inchisa, pentru machiajul ochilor alege sa folosesti un fard verde sau un fard albastru, care sa iti puna in evidenta culoarea irisului. Nu uita si de un fard auriu, care iti va lumina ochii si iti va scoate in evidenta nuanta pielii tale. Completeaza machiajul cu un rimel negru inchis pentru volum al genelor.

3. Machiajul buzelor.

Indiferent de cat de groase sau subtiri sunt buzele tale, nuantele care se potrivesc cel mai bine cu nuanta pielii tale sunt: caramel, ciocolatiu, rosu intens, rosu rubiniu si nuante de fructe de padure. Ai grija sa nu folosesti rujuri pigmentate daca la machiajul ochilor ai folosit un fard verde sau albastru, ci unul nude. Un ruj mat rosu se potriveste perfect cand este nevoie sa iesi in oras. Nu doar ca vei arata senzational, dar rezistenta acestuia va fi asigurata.

4. Iluminator.

Acest produs te va lumina la fata si iti va deschide nuanta pielii. Nu uita sa aplici putin produs, astfel incat sa fii naturala si eleganta pentru cat mai mult timp. Pe el il poti aplica atat sub spranceana, cat si pe zona de deasupra pometilor.

5. Pudra de fata.

Pudra iti va fixa fondul de ten, asa ca ai grija ce nuanta alegi. Una mai deschisa decat nuanta tenului tau nu te va avantaja niciodata. Opteaza pentru nuante ciocolatii care bat spre portocaliu, coral si trandafiriu.

Pentru un machiaj de zi este important sa fiti cat mai naturale, de aceea BottegaVerde.ro va pune la indemana o gama variata de produse naturale, care sa va defineasca usor trasaturile feminine.

Produsele Bottega Verde sunt accesibile oricareia dintre voi care doreste sa arate diferit, dar simplu in orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *