Vopsirea parului Balayage – ce nuante sa folosesti pentru un look wow!

Tehnica de vopsire a parului balayage se numara de ceva timp printre trendurile preferate adoptate de multe dintre femei si se pare ca va ramane in tendinte si in viitorul apropiat. Insa nu toate stim ceea ce presupune aceasta tehnica. Specialistii BottegaVerde.ro sunt aici sa te faca sa intelegi ce inseamna tehnica balayage, care este diferenta dintre acest procedeu si alte metode cunoscute de aplicare a vopselei, dar si cum trebuie sa ai grija de parul tau o data ce ai apelat la aceasta tehnica.

Iata ce trebuie sa stii despre tehnica balayage!

1. Ce este balayage?

Balayage te duce cu gandul la nuante calde, codite impletite si un par vopsit in degradeuri luminoase, atins parca de razele soarelui. Ei bine, trebuie sa stii totusi ca nu exista vopsea balayage, ci termenul de „balayage” reprezinta denumirea motodei de colorare a parului, care poate rezulta acest look.

Desi suna usor sofisticat, denumirea de „balayage” isi are originea in limba franceza, in traducere insemnand „a matura”. Chiar daca ti se va parea ca suna ciudat, traducerea are stransa legatura cu tehnica de vopsire, deoarece se realizeaza cu mana libera, fara ajutorul pensulei de aplicare a vopselei, iar tehnica la care se recurge seamana exact cu miscarea de maturare. Cu ajutorul acestei tehnici, rezultatul final este o culoare naturala, cu discrete accente de lumina.

2. Ce nu este balayage?

Tehnica ombre consta in trecerea gradate de la o nuanta mai inchisa, la una mai deschisa, conferind accente discrete de lumina si umbre.

Tehnica dip dye presupune un look mai wild, un proces de vopsire a parului in doua tonuri. Rezultatul este ca si cum ti-ai fi bagat din greseala varfurile intr-o vopsea de nuanta mai deschisa decat restul parului.

Tehnica balayage se aplica cu ajutorul unei placi plate si a manusilor, rezultand umbre si nuante mai deschise de culoare pe toata lungimea parului, dand astfel iluzia de lumina naturala sau de „par sarutat de soare”. Aceasta tehnica nu este recomandata pentru a putea fi aplicata acasa, insa iti poti achizitiona nuanta pe care ti-o doresti de la BottegaVerde.ro, din gama de produse pentru vopsire a parului Color Brio si te poti lasa pe mainile unui profesionist.

Ceea ce poti face acasa este sa apelezi la produsele corespunzatoare de ingrijire a parului vopsit, deoarece firele de par devin mult mai sensibile dupa ce sunt decolorate, iar culoarea isi va pierde din stralucire daca nu apelezi la produsele necesare.

Este ideal sa ai grija de par cu ajutorul unui sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii pentru par vopsit si cu suvite, care intretine si imbunatateste stralucirea culorii parului, spalare dupa spalare.

De asemenea, balsamul – crema cu ulei de nuci braziliene si fructe rosii pentru par vopsit da un plus de putere in refacerea firului de par, dar ofera si o sclipire parului vopsit, protejandu-i culoarea.

Impreuneaza ingredientele nutritive a uleiului de nuci braziliene cu fructele rosii bogate in vitamine pentru a reface firul de par, dar si pentru a da un plus de stralucire. Este esential pentru a avea un par usor de descurcat si fin la atingere.

Produsele de ingrijire a parului de la BottegaVerde.ro contin ingrediente naturale care iti vor hrani si hidrata firul de par in profunzime.

Experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare senzoriala, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *