Acneea ti-a lasat semne pe fata? Iata 3 produse EFICIENTE care te scapa de ele

De cele mai multe ori, episoadele de acnee nu trec neobservate. Se intampla ca, in urma aparitiei si a disparitiei acneei, tenul sa ramana cu urme si cicatrici de care nu poti scapa prea usor. Ce ramane de facut in aceasta situatie? Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro  te sfatuieste cu privire la cosmeticele destinate ameliorarii semenelor provocate de acnee.

Cremele special concepute pentru acest tip de probleme ale tenului sunt cele mai sigure pentru fata ta. Nu este indicat sa folosesti produse ce pot irita si mai tare pielea sensibila, sau care pot incarca tenul si raspandi bacteriile pe zona fetei, ajutand la imprastierea zonelor acneice. BottegaVerde.ro ofera game variate de produse naturale care au un efect uimitor asupra pielii tale, ajutand la curatarea in profunzime, la indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata tenului si la regenerarea celulara.

Care sunt produsele care te ajuta sa scapi de semnele lasate de acnee?

  1. Crema de fata

Foloseste crema de fata cu acid glicolic si extract de fructe  din gama Acido Glicolico. Aceasta crema tratament este exceptionala pentru tenul acneic, utilizand beneficiile naturii pentru sanatatea tenului. Acizii din fructe ajuta la reinnoirea celulara, si stimuleaza aparitia celulelor noi, care vor forma un strat de piele nou, mai curat si mai sanatos.  

  1. Masca cu acid glicolic

Pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii este ideal sa folosesti o masca peel-off cu acid glicolic si extract de fructe. Masca de fata din ingrediente naturale, extrem de usor de aplicat, ajuta la curatarea tenului de impuritati si limitarea aparitiei cosurilor ori a punctelor negre.    Inainte de a aplica aceasta masca din ingrediente naturale, curata foarte bine tenul. Este foarte important sa te demachiezi corect, ca sa indepartezi toate urmele de machiaj sau de crema.

  1. Ser cu acid glicolic

La capitolul seruri pentru fata, este recomandat sa folosesti un ser cu acid glicolic si extract de fructe, concentrat, recomandat pentru zone critice. Serul are ca scop sustinerea actiunii cremei, fiind destinat zonelor specifice ale fetei precum, coltul extern al ochilor, frunte sau barbie. Atenueaza treptat imperfectiunile tenului, conferindu-i luminozitate naturala.  

Avand in compozitie ingrediente specifice, care ajuta la purificarea tenului si avand efecte astringente, gama de produse cosmetice cu acid glicolic ajuta la combaterea efectelor productiei excesive de sebuum, cel care este responsabil de aspectul de „piele lucioasa”. Acidul glicolic are o actiune exfolianta si purificanta, care favorizeaza procesul de reinnoirea al tenului, conferind o piele moala si lipsita de semne. Continutul de acid glicolic are actiune matifianta, care ajuta la combaterea efectului lucios specific tenului cu impuritati. Supusa testelor, gama Acido Glicolico a demonstrat rezultate incredibile in activitatea seboechilibranta.

Indiferent de tipul tenului pe care il ai, opteaza pentru produse de calitate si igienizeaza-ti instrumentele de make-up pe care le folosesti in aplicarea machiajului! Este recomandat ca toate produsele pe care le folosesti sa apartina aceleiasi game, sa fie imbogatite cu extracte naturale, care sa nu fie nocive pentru ten si care sa te ajute in lupta cu acneea. Filosofia adoptata de Bottega Verde este de a fi in armonie cu mediul si de a folosi decent ingrediente active din natura, iar produsele companiei au fost testate dermatologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *