Top 5 detalii care iti pot RUINA make-up-ul de zi pe timpul iernii!

Iarna nu este cel mai prielnic anotimp pentru machiajul tau. Acesta se intinde din cauza umezelii, ninsorii si a vantului. De aceea e nevoie sa stii ce produse poti folosi pe timp de iarna pentru a avea un machiaj rezistent si de durata. Dar mai intai trebuie sa cunosti care sunt detaliile care iti deterioreaza make-up-ul in anotimpul rece. Iata cele 5 detalii care iti distrug machiajul.

5 detalii care afecteaza machiajul tau iarna

  1. Fard intins. Cu siguranta te-ai confruntat cu acest impas pe timp de iarna. Indiferent de cat timp ai petrece afara, machiajul tau sufera de un fard intins. Pentru acest lucru este nevoie sa folosesti un primer care sa iti fixeze fondul de ten si pudra pe fata, iar pentru o ochi o baza de machiaj. Dupa aceea aplici produsele pe care le folosesti in mod constant, desi, este recomandat ca pe timp de iarna sa ai produse waterproof de machiaj si neaparat un fard lichid pentru ochi. Daca tenul tau se inroseste din cauza frigului sau al efortului pe care il faci sa traversezi ometii, incearca o baza de machiaj anti roseata.
  2. Rimel scurs. Rimelul este o problema atunci cand ti se scurge sub genele inferioare. Te face sa iti pierzi siguranta pe machiajul tau. De aceea este recomandat sa folosesti un rimel waterproof, care va rezista pe gene pe toata durata unei zile sau nopti, indiferent de mediul in care iti petreci timpul.
  3. Buze crapate. De fiecare data cand vrei sa te dai cu un ruj ai buzele crapate. Daca rujul este unul cu textura mata, atunci buzele tale nu vor mai fi la fel de senzuale ca vara, daca sunt crapate. Incearca ca inainte sa te pui la somn sa folosesti un balsam de buze hidratant, care sa iti regenereze si hidrateze pielea buzelor in profunzime. Iar inainte sa folosesti un ruj mat trebuie neaparat sa aplici un strat subtire de balsam  pe buze. Vei vedea diferenta!
  4. Nu iti fixezi anticearcanul. Nu este indeajuns sa iti ascunzi cearcanele aplicand produs. Fixeaza anticearcanul cu pudra translucida pentru a evita ca acesta sa se estompeze pe parcursul zilei si sa nu se intinda atunci cand iti mai atingi fata. Dupa ce finalizezi machiajul poti folosi si un spray de fixare, care iti va mentine make-up-ul pentru cat mai mult timp intact.
  5. Folosirea blush-ului. Blush-ul nu este chiar un produs favorabil pentru un anotimp precum iarna. Fata ta se va inrosi oricum, asa ca daca  folosesti si un blush, risti sa fii mai rosie decat de obicei. Uita de acesta pentru o perioda, cel putin pana soarele isi va face din nou aparitia.

Frumusetea poate fi ascunsa ca simplitatea normala si naturala, dar si extravaganta, ceea ce ridica semne de intrebare si trezeste imaginatia femeilor. Pentru un machiaj de iarna rezistent foloseste produsele de la BottegaVerde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *