Vrei ca atmosfera Craciunului sa te cuprinda cat mai repede? Uite 5 produse pe care trebuie sa le ai!

Anul acesta a fost plin de lansari uimitoare de produse cosmetice, instrumente avansate de ingrijire a pielii si a parului si produse pentru unghii. Mirosul de portocale va face sa va ganditi la sarbatoarea de Craciun mult mai curand. Este momentul sa incepi a face cumparaturi pentru cadourile celor dragi, dar mai ales pentru tine. Cu siguranta doresti sa fii in trend si Craciunul acesta.

Iata mai jos 5 produse pe care sa le ai in jurul tau Craciunul asta:

  1. Crema de maini cu extract de vanilie neagra si ulei de argan. Craciunul este o sarbatoare care are loc in sezonul rece, de aceea e nevoie sa ai la tine o crema de maini, cea din gama de vanilie neagra este ideala. Mirosul vaniliei te va face sa te gandesti la sarbatorile de iarna cu drag. Nu vei regrata daca vei folosi aceasta crema, iar cei din jur vor simti si ei mirosul placut de vanilie.
  2. Gel de dus cu scortisoara si vasc. Un produs de care nu trebuie sa te lipsesti in aceasta perioada este gelul de dus cu scortisoara si vasc. Scortisoara si vascul miros foarte placut in aceasta combinatie, iar de fiecare data cand vei deschide gelul de dus te va invalui o atmosfera de sarbatoare.
  3. Crema de corp cu aroma de flori de portocal. Mirosul de portocale impreuna cu cel de brad reprezinta cel mai bine Craciunul din punct de vedere olfactiv. Odata ca iti vei aplica pe corp aceasta crema nu vei uita ca se apropie sarbatorile. Datorita formulei sale imbogatita cu vitamine, pielea va deveni mult mai catifelata
  4. Difuzor de parfum cu aroma de flori de portocal. Daca produsele de ingrijire personala nu sunt suficiente pentru a simti mirosul sarbatorilor, poti sa iti achizitionezi un difuzor de parfum pentru camera cu miros de portocale. Vei simti ca sarbatoarea Craciunului este prezenta!
  5. Parfum auto cu aroma de vanilie neagra. Din gama vaniliei negre mai face parte si parfumul pentru automobile. Un parfum asociat cu sarbatorile de iarna in masina, te va face sa te gandesti mai mult la ceea ce aceste sarbatorile reprezinta pentru tine. Vei avea mai multa  inspiratie pentru cadourile de sub brand si vei fi foarte pozitiva.

Aceste mirosuri sunt reprezentative Craciunului, iar BottegaVerde.ro iti ofera o gama diversificata de produse pentru tine si pentru casa ta in mirosuri diferite. Produsele lor sunt realizate pe baza unor retete naturale si sunt concepute in asa fel incat sa iti puna in evidenta trasaturile naturale si machiajul. Pentru niste sarbatori ca in vis nu ezita sa iti achizitionezi produsele perfecte. Ai grija de tine si de cei din jur, oferindu-le cadouri inedite, cum doar la Bottega Verde gasesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *