BeautyByJules: M-am îndrăgostit de produsele Bottega Verde

Acest articol a aparut prima oara pe Beauty By Jules

Anul trecut am descoperit site-ul Bottega Verde și am făcut câteva cumpărături de acolo. Îmi pare rău că nu am reușit să scriu până acum și să vă spun ce produse am găsit și la ce prețuri, dar cum finalul de an a fost dificil pentru mine, sper să mă iertați ?

După spitalizarea din decembrie, care a venit la pachet cu o mulțime de analize, o anestezie generală și multe perfuzii pline de medicamente, nu doar tenul meu a avut de suferit. Părul era fix în aceiași situație neplăcută. M-am gândit că produsele cu ingrediente naturale sunt un must pentru a-l salva. Așa că m-am pus pe căutat.

Am găsit la Bottega Verde un Balsam cu unt de argan pentru păr fragil, care văd că acum este la reducere, și o Mască cu ulei și unt de argan tot pentru păr fragil. Le-am folosit pe ambele, alternativ. Masca o dată pe săptămână, balsamul la fiecare spălare.

Părul meu este lung și vopsit blond, ceea ce înseamnă că este decolorat, prin urmare foarte, foarte uscat. Și faptul că este lung, nu îl ajută deloc. Am utilizat un șampon pentru copii concomitent cu cele două produse Bottega Verde, fără parabeni și alte minuni în el, în speranța că un boost de natural îl va trezi la viață. Și a funcționat! În două săptămâni părul meu și-a recăpătat vitalitatea și strălucirea. Firul este mai puternic și nu se mai rupe, nu se mai încurcă ușor și se coafează mult mai rapid. În plus, a dispărut uscăciunea severă.

Ce mi-a plăcut la produsele de la Bottega Verde (pe lângă faptul că și-au făcut treaba)  este faptul că au un miros extrem de plăcut. Eu am o sensibilitate la mirosuri, mă deranjează mirosurile prea tari sau prea dulci așa de tare că am dureri de cap și stări de vomă. Prin urmare, da, pentru mine mirosul plăcut, proaspăt și natural al produselor Bottega Verde este una mare plus.

Textura fluidă a balsamului, ceea ce îl face ușor de aplicat și nu necesită mult produs per aplicare este o altă bilă albă. Recipientul este unul clasic, de plastic, ușor de folosit și de depozitat. Masca de păr are de asemenea o textură super. Ușor onctuasă, nu foarte densă dar nici foarte fluidă, suficient de ușoară pentru a fi distribuită uniform în păr.

Când am plasat comanda, am primit și un cadou – un săpun solid cu unt de cacao. Nu sunt fan săpunuri solide, jur!, dar acesta chiar îmi place mult. Și cum s-a terminat (greu tare, dar s-a terminat), am nevoie de altul :)))

Ca de obicei, aștept părerile voastre referitoare la produsele Bottega Verde, dacă le-ați testat sau dacă vă doriți să o faceți. Testez acum o altă gamă naturală așa că revin curând cu un nou review despre produse de îngrijire a părului.

Pe curând,

Z

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *