6 secrete de beauty ale supermodelelor Victoria`s Secret pe care TREBUIE sa le incerci!

De cele mai multe ori, frumusetea nu este doar nativa ci are nevoie de multe eforturi pentru a fi pastrata mereu. Acest lucru il pot confirma cel mai bine modele de la Victoria’s Secrets ale caror atuuri, privind modul in care arata, sunt recunoscute de catre fanii din intreaga lume. Superbele modele apeleaza zilnic la un program dur de antrenament pentru a fi mereu in forma si sunt adeptele unei diete bogate in nutrienti si vitamine pentru a avea o piele si un corp de invidiat. Acestea nu neglijeaza nici tratamentele pentru fata si corp pentru a emana mereu aerul provocator si senzual cu care ne-au obisnuit. Afla de la specialistii Bottega-Verde care sunt secretele lor de beauty si cum poti avea si tu un trup de supermodel:

Scrubul pentru corp

Pentru a avea o piele mereu radianta si luminoasa ca a modelelor Victoria’s Secret este necesar ca macar de doua ori pe saptamana sa folosim un scrub pentru corp sau fata. Pentru cele mai bune rezultate recomandam ca mai intai sa se maseze pielea pentru a stimula circulatia sanguina. Scrub-ul trebuie aplicat cel mai bine in dus cu ajutorul unor miscari circulare a mainilor, urmand ca apoi sa fie aplicat pe maini, coapse, abdomen sau gambe. Exolierea corpului iti va reda tonusul de care ai nevoie si te va ajuta sa ai o piele si mai catifelata. Pentru o piele de vedeta, rasfata-te cu un scrub cu extract de struguri rosii si seminte de struguri de la Bottega Verde. Acesta iti va catifela si curata pielea, lasand-o pregatita pentru aplicarea cremei hidratante.

Masca pentru acnee

Nici macar vedetele nu sunt ferite de aparitia acneei si a imperfectiunilor tenului. Pentru a le combate, modelele Victoria’s Secret sunt adeptele tratamentelor din salon de cel putin doua ori pe saptamana dar nu neglijeaza nici ingrijirea de acasa care este la fel de importanta! Pentru a obtine o piele perfecta inaintea prezentarilor, acestea aplica preventiv o masca pentru acnee inaintea fiecarui show de moda. Incearca masca purificatoare cu argila de la Bottega verde, ideala pentru tenul cu impuritati. Aceasta curata fata si gatul, curatand porii si reducand riscul de aparitie a acneei.

Balsamul de par

Unul dintre atuurile modelelor Victoria’s Secret este parul vopsit in nuante superbe de blond sau castaniu, care se asorteaza minunat cu pielea lor proaspat bronzata! Pentru a avea mereu un par frumos si a neutraliza efectele novice ale vopsitului, este recomandat sa folosim balsam de par dupa fiecare spalare impreuna cu o masca hidratanta. Aceste tratamente au rolul de a hrani parul in profunzime, facilitand o pieptanare usoara chiar si pentru cele mai incurcate suvite.

Pentru o pieptanare usoara si pentru a oferi stralucire parului, utilizeaza un balsam cu keratina si casmir la fiecare spalare.

Ulei de cocos:

Cocosul este un dar minune al naturii pe care frumoasele modele stiu sa il includa nu doar in dieta lor cat si in tratamentele de ingrijire pentru par sau corp. Acesta are rolul de a asigura fermitate imbunatatind colagenul si elastina din piele. Este un ingredient minune si pentru cicatrici, petele solare si poate fi folosit pentru a ne feri de razele solare daunatoare. Pe scurt, uleiul de cocos ofera un ten luminos si intinerit oricarei fete, indiferent de varsta. Daca este sa vorbim despre par, acesta hidrateaza si reduce ruperea firelor, ajuta in problema varfurilor despicate si previne aparitia maretii daca este aplicat direct pe scalp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *