Calatoresti des cu avionul? Afla ce recomanda specialistii pentru tenul tau pe perioada zborului!

Calatoria cu avionul ne duce pe taramuri noi si ne determina sa facem descoperiri sau sa legam prietenii frumoase cu localnicii. Este un moment de relaxare in care ne simtim rasfatate de stuardeze si purtate de peisajele vazute de la inaltime. Pe cat de minunata, aceasta calatorie poate aduce neplaceri tenului datorita altitudinii la care zburam dar si a faptului ca aerul din cabina avionului este unul reciclat, continand bacterii sau micro-organisme ce pot cauza diverse probleme tenului: acnee, deshidratare sau rozacee. Acestea sunt doar cateva probleme ale celor care calatoresc mult cu avionul. Afla cum sa scapi de ele prin folosirea unor produse de frumusete:

Utilizeaza un fond de ten hidratant

Fondul de ten nu doar ca ne salveaza de momentele in care avem mici imperfectiuni ale tenului dar ne poate si ajuta sa rezolvam una din cele mai uzuale neplaceri cauzate de zbor: deshidratarea pielii. Pentru a scapa de aceasta problema suparatoare care poate determina si descuamarea pielii sau un aspect neplacut al acesteia, este indicat sa folosim un fond de ten cu vitamine, pentru a ne proteja de factorii externi. Opteaza pentru fond de ten anti-imbatranire cu vitaminele A si E, acid hialuronic si proteine din germeni de grau de la Bottega Verde.

Crema de protectie solara

Daca ne dorim sa ne protejam si mai tare pielea pe parcursul calatoriei cu avionul, este indicat sa folosim si o crema cu protectie solara separata. Este bine de stiut ca la altitudinea ridicata la care avionul zboara, pielea este si mai expusa la soare iar astfel creste riscul aparitiei petelor pigmentare, arsurilor solare sau ridurilor.

Rolul balsamului de buze

Nu doar tenul are nevoie de o hidratare suplimentara pe timpul zborului cat si buzele. Nimic nu este mai suparator pentru o doamna decat sa aiba buze crapate sau descuamate, asa ca cel mai important este sa folosim un produs pentru a le mentine mereu hidratate. Incearca un balsam de buze cu extract de piper roz de la Bottega Verde. Cu textura sa cremoasa si fina, acesta catifeleaza buzele și are o nuanță delicată de roz.

Gel pentru cearcane

Pentru unele persoane, zborul poate fi obositor mai ales daca trebuie sa ne trezim dis de dimineata pentru a prinde avionul sau daca trebuie sa ne facem bagajele in graba cu o seara inainte. Pentru ca aparitia cearcanelor in urma oboselii este inevitabila, este bine sa aplicam un gel pentru combaterea acestora. Cu cat il vom aplica mai des, cu atat vom parea mai odihnite si vom avea un ten mai proaspat si lipsit de riduri. Opteaza pentru un gel pentru cearcane, cu complex activ de soia, orez si drojdie, acesta este usor de aplicat, reduce semnele de obseala si culoarea inchisa a cearcanelor, lasand tenul fresh si proaspat.

Pentru un ten perfect pe parcursul calatoriei cu avionul, ai grija de pielea ta si foloseste produse special formulate pentru tipul tau de ten! Bottega Verde utilizeaza principiile active ale plantelor in produse cosmetice naturale, folosind darurerile naturii pentru frumusetea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *