Ghid de beauty pentru un ten glossy: lucruri de care sa tii cont in alegerea iluminatorului!

Iti doresti ca fata ta sa aiba o stralucire naturala care sa nu treaca neobservata? Iluminarea tenului este o tehnica din ce in ce mai folosita, insa, de multe ori, din dorinta de a ne scoate in evidenta anumite trasaturi, este posibil sa facem greseli ce ne pot duce in cealalta extrema. Care sunt zonele in care trebuie sa aplicam iluminatorul de obraz? Sa alegem un blush iluminator lichid sau sub alta forma? Afla acum secretele unui ten glossy si care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont in alegerea iluminatorului!

Alegerea nuantei potrivite

Nu stii ce nuanta de iluminator sa alegi in functie de culoarea tenului tau? Daca ai tenul deschis la culoare, sa eviti pe cat posibil nuantele foarte evidente, pentru ca risti sa cazi intr-o extrema ce poate nu va fi atat de apreciata. Un ten luminos se poate realiza chiar daca ai tenul deschis sau inchis la culoare. Pentru persoanele cu tenul deshis la culoare se recomanda utilizarea unui iluminator de obraz in culori neuter, fie un ivoire, fie champagne, iar cu siguranta look-ul pe care il veti realiza ii va duce pe multi cu gandul la plajele insorite de pe Coasta de Azur.

Ai tenul masliniu si nu stii ce culoare de fard de obraza sa aplici? Specialistul nostru iti recomanda culori precum piersica, auriul este si el o nuanta care se potriveste persoanele mai inchise la culoare si nu trebuie sa uitam de bronzul care fixeaza perfect un look stralucitor.  Poti folosi fardul de obraz – baked blush, bej roz de la BottegaVerde.ro  care vine intr-o textura perfecta ce poate oferi tenului acea “stralucire sanatoasa” pe care o dorim in orice moment al zilei. Se gaseste atat uscat cat si umed, primul fiind perfect pentru un make up de zi, iar cel umed pentru un machiaj indraznet. Pe langa textura perfecta pe care o au produsele Bottega Verde, te poti bucura si poti sta linistita ca folosesti produse de calitate, fabricate din ingrediente natural.

Iluminatorul cremos si felul in care trebuie sa il folosim

Ai optat pentru un illuminator cremos si nu stii cum ar trebui sa il aplici pentru a obtine rezultatele dorite? Textura cremoasa se vede mult mai bine si rezultate sunt cele asteptate daca alegem sa nu aplicam produsul direct pe fata.

Este recomandat sa folosim o pensula de fata din pori sintetici pentru acoperirea perfecta a zonei in care ne dorim sa folosim acest produs. Un alt avantaj pe care folosirea unei pensule de fata ne-o ofera este aceea ca in urma obtinerii unui rezultat natural, economisim si produs in acest fel.

Nu trebuie sa uitam de buze, unde gasim un produs tot cremos, balsamul de buze cu ulei de argan, nude – argan del Marocco de la BottegaVerde.ro ce are o textura moale si emolienta, facut sa protejeze si sa catifeleze buzele. Cunoscutul ulei de Argan, produsul care face minuni atunci cand vorbim despre frumusete, fiind bogat in vitaminele E,A si F. Este atat de bine cand stii ca poti folosi produsele de make-up fara griji, pentru ca produsele BottegaVerde sunt facute din ingrediente natural.

Aplicarea corecta a iluminatorului

Oare trebuie sa faci cursuri de make-up profesionist pentru a aplica corect iluminatorul? Ei bine, nu! Trebuie doar sa primesti sfaturile potrivite din partea persoanelor care sunt in masura sa le ofere. Noi venim in ajutorul tau astazi si iti spunem cum sa folosesti iluminatorul ca pe un corector. Zonele cheie pe care trebuie sa ne axam atunci cand folosim iluminatorul sunt varful pometilor, podul nasului si deasupra buzelor. Astfel nu incarcam fata, folosind produs pe tot tenul, obtinem o stralucire naturala si conturam anumite trasaturi ale fetei pe care dorim sa le scoatem in evidenta.  

Zona ochilor poate fi un punct ce atrage atentia si care, cu ajutorul creionului de ochi iluminator cu vitamina E, auriu de la BottegaVerde.ro reusim sa scoatem in evidenta trasaturile fetei prin textura pe care o are acest creion magic. Confera luminozitate tenului pentru un rezultat cu adevarat natural si se aplica in special sub spranceana, dar si in zonele in care considerati ca este nevoie. Fiind solid si in acelasi timp cremos arata faptul ca produsele BottegaVerde sunt perfecte din punct de vedere estetic, dar si din punct de vedere al calitatii.

O fata conturata perfect  garanteaza efectul ce intoarce toate privirile, mai ales daca folosim corect produsele de make-up si scoatem in evidenta trasaturile chipului. Produsele de la BottegaVerde iti ofera pe langa forma perfecta si o calitate ce provine din ingrediente natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *