Kate Middleton si secretul unui par cu volum spectaculos: ce produse-minune trebuie sa folosesti!

O printesa trebuie sa arate impecabil, de asta da dovada si Kate Middleton. Ea este un exemplu pentru majoritatea femeilor din lume, parul sau fiind unul din detalii prin care se face remarcata. Cu siguranta ti-ai dorit de multe ori sa ai un par asa cum vezi in revistele, un par plin de volum care sa iti confere o anumita postura. Avem pentru tine cateva sfaturi si secrete pe care ti le dezvaluim din dorinta de a vedea cat mai multe femei fericite.

Utilizarea samponului profesional

Atunci cand ai firul subtire sau fin este mai greu sa realizezi efectul de volum. De aceea, utilizarea unui sampon profesional te poate scoate din aceasta problema, daca este folosit asa cum trebuie si daca ingredientele din care este produs sunt potrivite pentru a da parului volumul dorit. Balsamul pe care Il folosim are un rol important in obtinerea unui par cu volum si nu trebuie sa uitam de el pentru ca este nevoie sa il folosim la finalul procesului de ingrijire al parului. De cele mai multe ori riscam sa ne stricam parul sau sa nu obtinem efectul de volum din cauza felului in care il clatim cu apa calda sau, mai rau, fierbinte. Jetul de apa rece dinainte de uscare ne ajuta sa obtinem un par catifelat si cu volum. Utilizarea unui sampon profesional este foarte importanta, de aceea samponul cu keratina si proteine de casmir de la BottegaVerde.ro sta la dispozitia dumneavoastra. Dupa cum reiese din numele lui, keratina ajuta la stralucirea pe care o dorim, iar particulele de casmir ofera volumul ult dorit.

 Obtine volum peste noapte

Produse pentru par gasim peste tot, dar oare chiar toate ne ajuta sa obtinem coafuri ca ale lui Kate Middleton? Ei bine, nu toate produsele ne ajuta sa obtinem rezultatul dorit, mai ales daca ingredientele din care se obtin nu sunt natural. Un produs ce ajuta firul de par si ii confera fermitate si stralucire este balsamul de par cu extract de musetel si ulei din flori de camp de la BottegaVerde.ro. Cum putem obtine un par cu volum peste noapte? Ei bine, dupa intregul ritual de ingrijire al parului in timpul si dupa baie, incercati sa dormiti cu parul umed. Mai exact puteti folosi un prosop pentru a stoarce excesul de apa din par, iar mai apoi sa il lasam liber. Vezi obsrva ca dimineata parul dumneavoastra va aveam volumul pe care il doriti

 Foloseste un produs-minune

Poate nu vrei sa dormi peste noapte cu parul ud si iti doresti totusi un par cu volum. Oare exista vreun produs-minune pe care sa il folosim si apoi sa putem realiza coafuri precum cele ale lui Kate Middleton? Ei bine spuma ne poate ajuta in acest caz. Daca folosim spuma potrivita dupa spalare, in cantitati mai mare la radacina si apoi cate putin spre varfuri, reusim sa obtinem look-ul pe care il dorim. Dar si felul in care ne uscam parul este important! Nu uita ca in momentul in care folosesti uscatorul de par dupa folosirea unui produs pentru volum , trebuie sa tii capul in jos intr-o proportie de aproximativ 80%. Astfel parul se va usca in sens opus cresterii parului si de aici pana la efectul de volum, nu mai este mult. Un produs pe care il poti folosi in toata acest proces este  laptele spray cu keratina si ulei de cocos de la BottegaVerde.ro.  Pe langa textura pe care acesta o are, fiind realizat doar din produse naturale, parfumul este unul de acre te vei indragosti!

Cu 3 sfaturi utile pe care suntem sigure ca abia astepti sa le pui in practica, dar si cum recomandarile unor produse, speram ca vei obtine coafurile pe care ti le doresti. Efectul de volum pe care il va avea parul tau te va face cu siguranta sa ai mai multa incredere in tine si sa iei putin din look-ul impecabil pe care Kate Middleton il are mereu. Nu uita de produsele pe care BottegaVerde.ro ti le ofera intocmai pentru a veni in ajutorul tau atunci cand iti doresti un par stralucitor si cu volum ce atrage toate privirile. Produsele oferite de BottegaVerde sunt realizate din ingredient naturale ce se potrivesc oricarui tip de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *