Opal Hair: tendinta anului 2018 in colorarea parului!

An nou, culoare noua. Te-ai plictisit de vechiul look si iti doresti sa ai o aparitie ce va avea succes garantat? Venim in ajutorul tau si iti oferim detalii despre ultima tendinta a anului 2018 in ceea ce priveste colorarea parului. O culoare ce nu va trece neobservata si care iti poate pune in evidenta anumite trasaturi. Afla acum cateva detalii si secrete cu privire la tendinta parului Opal.

1. Tendinta anuluii 2018: Opal hair

O noua tendinta in vopsirea parului pentru 2018, dar oare ce inseamna mai exact aceasta tendinta? Opal hair este cea mai cool nuanta de colorare a parului pe care nu trebuie sa risti sa o pierzi. Ne-am obisnuit cu parul in nuanta vinului fiert sau poate cu cel ce seamana cu ciocolata calda peste care adaugam putina scortisoara, insa trebuie sa venim cu ceva fresh, sa schimbam putin nuantele. Si ce poate fi mai cool decat nuanta Opal? Aceasta tendinta a prins contur la sfarsitul anului trecut, cand pe retelele de socializare au tot aparut postari ce aveau ca si hashtag “opal hair”. O sirena cu parul colorat sau poate chiar un unicorn. Da, cam cu astea se poate asemana tendinta anului 2018 in materie de par. Pentru a contura si mai bine nuanta parului tau, nu uita sa folosesti masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan, auriu – color brio de la BottegaVerde.ro pentru a conferi parului tau reflectii stralucitoare si intense. Textura cremoasa a acestei masti poate fi folosita ori de cate ori este nevoie. Printre ingredientele principale din care aceasta este facuta regasim uleiul de Argan si casmirul ce ofera in acelasi timp si volum parului.

2. Care sunt cele mai potrivite coafuri pentru Opal hair

Daca alegem sa ne aranjam parul cu bucle lejere completate de aceste nuante ce ne duc cu gandul la unicorni, suntem gata pentru covorul rosu de la Hollywood alaturi de marile celebritati. Sau poate ne dorim sa avem un look in culori de pastel care lasa o impresie de naturalete, opal hair este cea mai buna alegere. Putem pastra aceleasi coafuri care erau in voga si anul trecut, precum impletiturile sau cocurile lejere, pentru ca toate aceste combinatii intre roz, mov, albastru si uneori si portocaliu se potrivesc perfect pe orice coafura. Aceasta tendinta este perfecta pentru acele femei care disi doresc un par stralucitor, plin de reflectii.

Masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan, ciocolatiu – color bio de la BottegaVerde.ro este perfecta atunci cand iti doresti un look perfect ca al vedetelor de la Hollywood! Nu uita ca, pe langa textura perfecta si creamoasa pe care aceasta o are, este fabricate doare din ingrediente natural ce se potrivesc pentru orice fir de par, conferindu-i parului stralucirea pe care o dorim.

3.Colorarea parului cu vopsea de par fara amoniac

Au tot fost discutii pe tema colorarii parului cu vopsea de par fara amoniac si de aceea ne-am gandit sa va oferim cateva infromatii poate venim in ajutorul doamnelor si domnisoarelor care isi doresc sa incerce aceasta tendinta. Vopseaua fara amoniac foloseste monoetanolamina sau MEA, un proces de decolorare a parului pe baza de ulei. Astfel, firul de par nu mai este supus acelui proces toxic care il distruge si colorarea devine mai usoara. Cea mai buna varianta vopsirii parului este aceea in care folosim o vopsea fara amoniac si ne lasam pe mana unor specialist, nu incepem colorarea acasa, pentru ca nu ne dorim un efect care nu ne-ar putea satisface si care poate necesita o vizita urgenta la stilist.

Vopseaua de par pentru blond natural foarte deschis  – color bio de la BottegaVerde.ro vine in intampinarea acestei tendinte pentru ca este de stiut ca aceste suvite se vad cel mai bine pe un par blond. Produsele de la BottegaVerde sunt facute din ingrediente natural, astfel se potrivesc oricarei nuante si pentru orice fir de par.

Produsele pe care le folosim trebuie sa fie in primul rand de o calitate ridicata, cum sunt cele de la BottegaVerde. Fiind produse din ingrediente naturale, produsele folosite se potrivesc tuturor persoanelor care isi doresc mici trucuri de infrumusetare, dar si de ingrijire. BottegaVerde pune la dispozitie o gama variata de produse perfecte pentru parul tau si nu uita ca la urmatoarea colorare sa folosesti vopseaua de par fara amoniac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *