5 uleiuri de corp pe care TREBUIE sa le incerci!

Beneficiile aromaterapiei nu se vor termina niciodata. Uleiurile esentiale ajuta la purificarea corpului, la curatarea lui, dar si la ingrijirea pielii. Cu siguranta femeile iubesc uleiurile de corp, dar este foarte important ca acestea sa fie incluse in rutina zilnica de infrumusetare. Fie ca le aplici dupa o baie fierbinte sau le folosesti la masaj, acestea hidrateaza pielea si dau un plus de stralucire pielii tale.

Iata 5 uleiuri de corp pe care trebuie sa le incerci :

Uleiul cu extract de menta

Menta este un must-have pentru ameliorarea tensiunilor care se activeaza atunci cand esti obosita sau ai stat prea multe ore in fata calculatorului. Este un bun calmant nu doar datorita mirosului racoros si revigorant, ci ajuta si respiratia sa fie mai clara si profunda. Utilizarea mentei este foarte simpla. Poti combina 5 picaturi de menta cu o lingura de ulei de masline. Poti opta pentru uleiul de corp cu ulei de masline, de la Bottega Verde, care iti va reda hidratarea si delicatetea de care ai nevoie.

Uleiul de migdale

Uleiul de migdale este folosit pe o scara larga datorita beneficiilor sale in materie de sanatate, dar si ca ajutor pentru infrumusetare. Acest ulei este foarte popular in Asia, dar si in regiunea mediteraneana. Uleiul de migdale este bogat in vitamina E, acizi grasi mononesaturati, proteine, potasiu si zinc, dar si de alte minerale si vitamine. Acest lucru explica de ce este atat de bun pentru inima, piele si par. Poti experimenta uleiul parfumat de migdale dulci pentru corp si par, de la Bottega Verde. Acest ulei previne vergeturile si celulita, lasand pielea catifelata, lipsita de impuritati.

 Uleiul de lavanda

Uleiul de lavanda este cel mai folosit ulei esential din lume, dar beneficiile lavandei au fost de fapt descoperite acum mai bine de 2500 de ani. Datorita proprietatilor puternice antioxidante, antimicrobiene, sedative, calmante si antidepresive, uleiurile de lavanda abunda au fost utilizate atat pentru uz cosmetic cat si terapeutic timp de secole. Uleiul de lavanda restaureaza tenul pielii si reduce acneea, imbunatateste functia creierului, reduce anxietatea si stresul emotional. Datorita faptului ca uleiul de lavanda contine astfel de proprietati versatile si este suficient de bland pentru a se aplica direct pe piele, acesta poate fi un ulei necesar pentru sanatatea ta si a corpului tau. Astazi, lavanda este una dintre cele mai populare uleiuri esentiale din lume, datorita beneficiilor pe care la aduce corpului, dar si orrganismului. Poti incerca uleiul de masaj arnica cu uleiuri esentiale de lavanda, de la Bottega Verde si astfel vei obtine o piele catifelata, lipsita de impuritati.

 Uleiul de cocos

Uleiul de nucă de cocos are multe beneficii care nu au nimic de a face cu mâncarea. Multi oameni folosesc uleiul de cocos in scopuri cosmetice si pentru a imbunatati sanatatea si aspectul pielii si a parului. Persoanele cu piele uscata pot folosi uleiul de cocos deoarece acesta hidrateaza intens pielea. Uleiul de cocos poate reduce de asemenea si simptomele eczemelor. Uleiul pentru corp cu ulei de cocos, de la Bottega Verde, poate face minuni cu pielea ta. Ofera hidratare intensa, dar este si un bun pansament pentru impuritati.

 Uleiul de argan

Ce este uleiul de argan? Este un ulei rar, care este bogat in omega 9, cat si in acizi grasi linoleici (omega 6), ambii ajutand pielea predispusa la acnee. Uleiul de argan contine aproximativ 35%-40% acid linoleic si 42%-48% acid oleic. In timp ce acidul linoleic reduce inflamatia si acneea si creste nivelul de hidratare a pielii, acidul oleic poate imbunatati permeabilitatea pielii si poate ajuta alte ingrediente sa patrunda mai usor in piele. Poti alege sa folosesti uleiul de argan regenerator si hranitor, de la Bottega Verde si cu siguranta vei obtine o piele lipsita de impuritati, dar si foarte catifelata la atingere.

Pentru mai multe detalii privind uleiurile esentiale fara de care o femeie nu poate trai poti accesa site-ul nostru www.bottegaverde.ro si acolo poti afla mai multe informatii despre beneficiile uleiurilor prezentate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *