7 produse de beauty pe care sa le iei cu tine in vacanta

Pentru ca vara se apropie, cu siguranta in planurile tale exista deja o destinatie de vacanta bine stabilita. Este foarte important sa nu uiti sa pui in bagajul tau produsele de beauty necesare, care sa te apere de factorii externi si astfel vacanta ta va fi perfecta si lipsita de probleme.

Ti-am facut o lista care te va ajuta sa stii ce produse de ingrijire trebuie sa ai la tine pentru a avea o vacanta lipsita de griji.

Ser/Ulei de fata

In loc de cremele de fata poti alege un ser atunci cand pleci intr-o vacanta, deoarece serul hidrateaza in profunzime tenul si acest lucru este important mai ales daca vei calatori cu avionul. Poti opta pentru serul antioxidant concentrat cu extract de struguri rosii si zaharuri din struguri, de la Bottega Verde. Este un ser care se aplica ca un ulei, cu exceptia faptului ca are un timp de uscare mult mai rapid, are un miros fin si este perfect pentru un zbor cu avionul deoarece are ingrediente antioxidante si hidratante, care actioneaza in profunzime.

Crema pentru protectie solara

Este o necesitatea sa ai in bagaj o crema care sa te protejeze de razele ultraviolete ale soarelui.  De aceea poti alege crema pentru plaja cu ulei de hibiscus si argan, de la Bottega Verde, pentru a obtine un bronz perfect, dar si pentru o piele protejata. Acest produs iti hidrateaza pielea in profunzime si ii ofera un miros placut datorita uleiului de hibiscus.  Vei obtine un bronz de invidiat si o piele stralucitoare.

Produse pentru ingrijirea parului

Produsele pentru ingrijirea parului sunt un must-have atunci cand alegi sa calatoresti intr-un loc cu soare. Poti lua cu tine in bagaj masca pentru par uscat, cu ulei de masline extravirgin, de la Bottega Verde. In acest mod vei obtine o hidratare de lunga durata, iar firele tale de par vor fi protejate de razele nocive ale soarelui. Este un produs miraculos, care ii va da parului tau un aspect matasos, plin de stralucire.

Masca pentru fata

O masca pe care sa o aplici dupa expunerea tenului la soare este o necesitate, deoarece acesta poate fi usor iritat sau deshidratat. Poti incerca masca-scrub 2 in 1 cu piersici si caise, de la Bottega Verde pentru a obtine o exfoliere ca la carte, dar si pentru a mentine tenul hidratat si sanatos. Aceasta masca indeparteaza celulele moarte, dar si impuritatile si astfel vei avea un ten catifelat si stralucitor.

Unt de corp

Untul de corp are o actiune intensa asupra pielii deshidratate si te va ajuta sa redai pielii tale stralucirea si catifelarea de care are nevoie. Untul de corp cu lapte si migdale dulci, de la Bottega Verde iti va hidrata corpul si iti va ameliora disconfortul pielii uscate. Este bogat in ingrediente naturale.

Balsam de buze

Balsamul de buze nu trebuie sa lipseasca din geanta ta indiferent de anotimp. Riscul de a avea buzele uscate la expunerea ultravioletelor sau la o plimbare pe partie este mare. De aceea este necesar sa-l porti cu tine peste tot. Poti incerca balsamul de buze cu propolis si miere, de la Bottega Verde si astfel vei obtine buze intens hidratate datorita proprietatilor antioxidante.

Lotiune tonica

Lotiunea tonica este un produs indispensabil. Aceasta te va ajuta sa-ti pastrezi fata hidratata. Poti incerca cu incredere spray-ul tonic cu extract de muguri de trandafiri si albastrele, de la Bottega Verde, prin care vei beneficia de ingrediente naturala pentru un ten curat si lipsit de impuritati.

Nu uita sa consulti lista noastra cu cele mai importante produse de beauty pe care trebuie sa le ai cu tine in bagaj atunci cand te pregatesti sa pleci intr-o vacanta.

Bottega Verde iti ofera o gama larga de produse de beauty, bazata pe ingrediente naturale de care te vei indragosti. Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *