Descopera 5 modalitati INEDITE de aplicare a liniei de tus!

Daca alegi sa utilizezi un tus de ochi pentru a crea o linie subtire, precisa trebuie sa fii foarte iscusita deoarece acesta se poate intinde foarte usor. Tusul reprezinta un instrument important in obtinerea machiajului perfect, dar mai ales daca vrei sa obtii un look cat-eye.

Iata 5 modalitati inedite de aplicare a liniei de tus prezentate de make-up artistul Bottega Verde, Andreea Has:

 Eyeliner pentru cat- eyes

Pentru a obtine liniile cat-eyes trebuie sa conturezi cu o linie pleoapa inferioara, in afara ochiului. Incearca sa nu tragi pielea ochiului atunci cand o trasezi. In schimb pentru a te asigura ca linia va iesi perfecta, traseaza inainte cu creion dermatograf linia pe care o doresti,  după care aplici tusul. Poti opta pentru tusul de ochi cu vitamina E, de la Bottega Verde, ce iti va asigura rezistenta, dar si trasarea liniilor fara de greseala, datorita pensulei special create.

 Eyeliner lichid

Eyeliner-ul lichid creeaza linii netede, frumos inclinate si cu un aspect precis. Poti creea cu eyeliner-ul lichid o gama larga de modele cum ar fi liniile subtiri naturale, dar si linii cu un aspect mai dramatic. Poti incerca tusul lichid, de la Bottega Verde. Acesta iti va permite sa trasezi liniile perfecte si iti va oferi o culoare pura demna de un machiaj impecabil. Pentru a obtine machiajul dorit trebuie sa ai in vedere ca liniile se traseaza din coltul exterior al ochiului pana in coltul interior.

 Obtine coditele perfecte cu un eyeliner gel

Trasează linia incepand din unghiul extern al ochiului, de la baza genelor pentru a obtine linii perfecte. Pentru un rezultat spectaculos este bine sa folosesti un eyeliner gel, deoarece acesta iti va oferi precizia de care ai nevoie pentru a obtine conturul perfect. Daca iti doresti un aspect cat mai natural, de zi, creeaza o codita mai mica,si  daca iti doresti un look mai dramatic, o poti prelungi pentru a-ti alungi ochiul. De asemenea un alt secret pentru a creea coditele perfecte este banda speciala pentru aplicarea eyeliner-ului. Incearca tusul gel, de la Bottega Verde, ce iti va oferi o culoare intensa, rezistenta la apa si un make-up de lunga durata, demn de invidiat.

 Eyeliner-ul glossy

Daca iti doresti sa obtii un machiaj excentric, poti apela la un eyeliner glossy pentru a oferi efervescenta ochilor tai. Eyeliner-ul glossy se utilizeaza mai mult pentru un machiaj de seara, dar nu este exclus ca vara aceasta sa obtii look-uri extravagante cu ajutorul lui. Poti alege sa folosesti eyeliner-ul lichid, de la Bottega Verde, intr-o culoare sclipitoare si provocatoare. Acesta este usor de aplicat si iti va asigura un make-up de lunga durata, dar si niste ochi stralucitori.

 Machiaj cu tus de tip coada de randunica

Acest make-up este asemanator cu cel cat-eye, diferenta constand desigur, in lungimea cozii. De asemenea linia de pe pleoapa inferioara poate fi inexistenta sau poate fi trasata partial. Acest machiaj este perfect pentru ochii apropiati. Pentru obtinerea acestui look poti folosi tusul de ochi waterproof, de la Bottega Verde. Acesta se usuca rapid si este foarte usor de folosit datorita manerului ,,anti-alunecare”.

Aceste informatii ti-ar putea fi utile in obtinerea machiajului de zi, dar si machiajului de seara. Pentru afla mai multe informatii acceseaza site-ul nostru www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *