Tips&tricks INEDITE de make-up la festivalurile din vara lui 2018!


Festivalurile de muzica sunt cele mai asteptate evenimente ale verii, un prilej nu doar pentru a asculta muzica buna in compania prietenilor, dar si de a-ti etala cele mai diferite tinute si look-uri. La un festival vei vedea toate tendintele, de la pene stralucitoare pana la coroane de flori sau picturi pe fata. In general, toata lumea isi doreste sa aiba o aparitie de invidiat atunci cand merge la un festival, dar asta nu inseamna ca este nevoie de exagerari, cheia succesului este ca atitudinea sa fie in ton cu tinuta.

Iata cateva tips&tricks astfel incat sa obtii un make-up care sa atraga toate privirile

Poarta nuante indraznete

Daca alegi sa porti o tinuta army, poti accesoriza machiajul tau cu diverse culori, care sa-ti scoata in evidenta look-ul, dar si ochii. Nu te gandi ca vei exagera daca vei adopta un machiaj mai indraznet, pentru un festival este perfect. Poti opta pentru fardul de pleoape cu vitaminele A si E, cafeniu, de la Bottega Verde, care te va incanta cu siguranta, deoarece il poti aplica foarte usor si va rezista pana dimineata. 

Adauga stralucire machiajului tau

Glitterul nu poate lipsi dintr-un make-up pentru festival. Aici ai sansa sa folosesti excesiv sclipiciul si astfel vei obtine un machiaj nonconformist, care va atrage toate privirile asupra ta. Nu iti face griji ca ai putea arata ca o papusa, pentru ca daca il aplici in cantitati favorabile machiajului tau, aceasta problema nu va exista. Poti alege fardul de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de apa dulce, lila, de la Bottega Verde. Este o pulbere fina, dar care iti ofera o culoare intensa, greu de uitat.

Gene extravagante

Ti-ai dorit sa porti vreodata gene false mai lungi decat acelea pe care le purtai ocazional la evenimente? Iata ca acum este momentul perfect sa faci acest lucru. Genele false iti vor da un aer extravagant si iti vor scoate machiajul in evidenta, dar mai ales ochii. Pentru serile de vara, cele mai potrivite gene sunt acelea cu fire lungi, care cu siguranta vor atrage priviri intense. Poti incerca genele false, de la Bottega Verde pentru a obtine o privire intensa, greu de uitat.

Tusul de ochi este un must-have

Cand vorbim de un festival ne putem gandi la un machiaj simplu sau la unul mai sofisticat cu detalii, linii, rujuri aprinse sau culori patrunzatoare. Daca alegi un tip de machiaj mai sofisticat cu siguranta tusul de ochi nu trebuie sa lipseasca. Cu eyeliner-ul poti face cele mai perfecte linii arcuite si astfel iti poti crea ochii de pisica foarte usor. Daca vrei sa fii mai sofisticata poti opta pentru tusul cu cu sclipici argintiu, de la Bottega Verde, care iti va accentua culoarea ochilor, dar iti va pune si personalitatea puternica si indrazneata in evidenta.

Daca vei folosi aceste tips&tricks vei obtine un machiaj demn de un festival, care iti va evidentia personalitatea. Nu uita ca inainte de a incepe sa realizezi machiajul sa aplici o baza de machiaj. Produsele de la BottegaVerde iti ofera pe langa forma perfecta si o calitate ce provine din ingrediente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *